ییلدریم:آمریکا گولن را تحویل دهد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۸۱۶۲ سایت-خوان

نخست وزیر ترکیه دقایقی پیش در یک سخنرانی ،شکست کودتا و پیروزی دمکراسی را به مردم کشورش تبریک گفت و از کشورهای همسایه که با محکوم کردن کودتا ، دولت قانونی این کشور را همراهی کردند ، قدردانی کرد.

به گزارش «انتخاب»؛ بینالی ییلدریم که به همراه ژنرال خلوصی آکار رئیس ستاد فرماندهی ارتش ترکیه و 'افکان آلا' وزیر کشور سخنرانی می کرد، افزود: ۱۵ جولای لکه ننگی برای دمکراسی ترکیه شد. از ملت غیور ترکیه که در قبال خیانتکاران و عناصر دولت موازی مقاومت کردند ،تشکر می کنم.

وی افزود: بهترین پاسخ را مردم به کودتاگران دادند، ۱۵ جولای از این پس عید دمکراسی ترکیه خواهد بود. از خداوند برای قربانیان این کودتای نافرجام طلب رحمت دارم. از نیروهای امنیتی که قهرمانانه جنگیده و بلای بزرگ را از سر ملت دور کردند، تشکر می کنم.

ییلدریم افزود: جای خوشبختی است که این شورش در قالب سلسله مراتب ارتشی نبود و در درون ارتش و از طرف عناصر وابسته به دولت موازی صورت گرفت. به فرماندهان و افسران ارشد که به هیچ وجه اجازه خودنمایی به شورشیان ندادند قدردانی می کنم از طرفداران احزاب سیاسی نیز تشکر می کنم. از نیروهای ویژه پلیس نیز صمیمانه تبریک می گویم که قهرمانانه ایستادندو این حمله را دفع کردند.

وی اضافه کرد: از واشنگتن می‌خواهیم گولن را تحویل دهد زیرا او رهبر یک گروه تروریستی است

نخست وزیر ترکیه با تقدیر از نقش اردوغان در خنثی سازی کودتا گفت: رییس جمهور ما بصیرت از خود نشان داد و همدل شدن دولت و ملت این بلا را از سر مردم ما دور کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن