واکنش موگرینی به کودتا در ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۷۹۸۰ سایت-خوان

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه جمعه در واکنش به رویدادهای جاری در ترکیه خواستار احترام به ارزش های دمکراتیک در این کشور شد.

به گزارش ایرنا، موگرینی در صفحه توییترش عنوان کرد که در ارتباط مستقیم با هیات اروپایی مستقر در آنکارا و استانبول است.

وی در عین حال خواستار جلوگیری از گسترش بی ثباتی در ترکیه و احترام به ارزش های دمکراتیک در این کشور شد.
بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس نیز شامگاه جمعه در واکنش به رویدادهای جاری در ترکیه گفت که نگران اتفاقات در این کشور است.
وی در یادداشتی در صفحه توییتری اش، نوشت: نگران اتفاقاتی که در ترکیه افتاده هستم. سفارت ما در ترکیه شرایط را از نزدیک دنبال می کند.
وی همچنین خطاب به شهروندان انگلیسی در ترکیه گفت به توصیه های وزارت خارجه انگلیس توجه کنند.
ساعتی پیش شماری از نیروهای ارتش ترکیه با حضور گسترده در سطح شهرهای استانبول و آنکارا، مراکز اصلی این کشور از جمله ساختمان رادیو و تلویزیون و فرودگاه استانبول را تحت کنترل خود درآورده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن