فارن پالیسی: برجام موفق بود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۶۷۴۱ سایت-خوان

باید گفت که توافق هسته ای ایران فراتر از پیش بینی ها در حال اجرا است.

به گزارش نامه نیوز، فارن پالیسی در گزارشی به جهان یک سال پس از توافق هسته ای پرداخته و می نویسد:

یک سال از توافق هسته ای ایران می گذرد و به نظر می رسد که این توافق تاریخی موفق بوده است. اما این به این معنا نیست که جهان جای امن تری شده است

باید گفت که توافق هسته ای ایران فراتر از پیش بینی ها در حال اجرا است. اما علی رغم تعهد طرفین به توافق هسته ای، اگر ایران و گروه ۱+۵ همین گونه به اجرای تعهدات خود ادامه دهند جای شگفتی دارد. به طور مثال زمانی که محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران و جان کری وزیر خارجه آمریکا دوره وزارت خود را تمام کنند، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ آیا ثبات توافق هسته ای به پویایی و اقدامات این دو نفر بستگی دارد؟

صحبت کردن درباره توافق هسته ای ایران اما از یک جهت با سرگردانی نیز همراه است و به سوالات گیج و مبهم درباره امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری اوباما منجر می شود. آیا جهان پس از هشت سال ریاست جمهوری آمریکا جای امن تری شده است؟ ایا این احتمال وجود دارد که آمریکا اکنون در موقعیت خطرناک تری قرار دارد؟

چه اتفاقی خواهد افتاد اگر گروه تروریستی داعش یا دیگر گروه های تروریستی به سلاح های کشتار جمعی دست پیدا کنند؟ ایا عدم تمرکز بر این موضوعات مهم بعدها آمریکا و سراسر جهان را با مشکل مواجه خواهد کرد؟

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن