گزارش رئیس کمیته امداد در مجلس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۶۷۰۵ سایت-خوان

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با حضور ۲۰۲ نماینده آغاز شد.

به گزارش ایسنا، قرار است در این جلسه پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در مورد فعالیت‌های کمیته و اقتصاد مقاومتی گزارشی را به نمایندگان ارائه کند.

انتخاب دو نفر از نمایندگان به عنوان عضو ناظر در شورای عالی اداری، ‌انتخاب دو نفر از کمیسیون اجتماعی به عنوان عضو شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، انتخاب یک نفر از کمیسیون فرهنگی به عنوان ناظر در هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی و انتخاب دو نفر از اعضای کمیسیون‌های اقتصادی و قضایی به عنوان عضو در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق از دستورکارهای امروز مجلس خواهد بود.

همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه به عنوان ناظر در شورای حقوق و دستمزد، دو نفر از اعضای کمیسیون‌های برنامه و بودجه به عنوان ناظر در شورای پول و اعتبار، دو نفر از نمایندگان به عنوان ناظر در شورای اقتصاد و دو نفر از اعضای کمیسیون اقتصادی به عنوان ناظر در هیأت عالی نظارت قانون نظام صنفی کشور انتخاب می‌شوند.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه کاهش ساعت کار زنان نیز از دیگر دستورکارهای امروز مجلس خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن