تظاهرات ضد ناتو در ورشو
همزمان با پایان نشست دو روزه سران ۲۸ کشور عضو ناتو در ورشو پایتخت لهستان و کاهش تدابیر امنیتی، صدها معترض به رویکرد نظامیگری غرب بویژه آمریکا در شرق اروپا تظاهرات اعتراض آمیز برپا کردند.
به گزارش ایرنا، در این تظاهرات که عصر امروز (جمعه) با فراخوان «انجمن توقف جنگ» برگزار شد، شرکت کنندگان شعارهای پایان نظامیگری، مخالف استقرار پایگاه های ناتو هستیم، سامانه پدافند موشکی نمی خواهیم و رای منفی به رقابت تسلیحاتی را تکرار می کردند.
به گزارش شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه، مخالفان ناتو پس از راهپیمایی در چند خیابان ورشو مقابل سفارت آمریکا در پایتخت لهستان تجمع کردند.
در نشست دو روزه سران ناتو برنامه استقرار چهار گردان نظامی در کشورهای استونی و لتونی هم مرز روسیه، لیتوانی و لهستان در نظر گرفته شده است.
اجلاس ناتو که هیات های ۲۸ کشور عضو و ۲۶ شریک این پیمان، نمایندگان اتحادیه اروپا، سازمان ملل و بانک جهانی حضور دشتند، امروز پایان یافت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.