افشای راز فینال جام جهانی ۲۰۰۶

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۵۸۰۵ سایت-خوان

مدافع ایتالیایی اعلام کرد که حرف‌هایش به زین الدین زیدان در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ احمقانه بود.

به‌ گزارش ایسنا و به نقل از آس، ۱۰ سال پیش و در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، زین الدین زیدان به خاطر ضربه سری که به مارکو ماتراتزی زد، از بازی اخراج شد.

مدافع ایتالیایی درباره این اتفاق با روزنامه‌ المپیک فرانسه صحبت کرد. ماتراتزی گفت: تصمیم گرفتم کتابی درباره آن اتفاق منتشر کنم چون همه از من می پرسیدند چه چیزی به زیدان گفتم که آن عکس العمل را نشان داد. حرف‌های من احمقانه بود اما مستحق چنین رفتاری هم نبودم. در هر محله‌ای در رم، ناپل، تورین، میلان یا پاریس، حرف‌های بدتری شنیده می‌شود اما هیچ‌کدام چنین برخوردی را نمی‌بینند.

مدافع پیشین اینتر افزود: درباره خواهرش صحبت کردم نه مادرش. روزنامه‌ها در این‌باره اشتباه نوشته بودند. مادرم زمانی که پانزده سال داشتم درگذشت. هیچ گاه اجازه نمی‌دهم به او توهین کنند. نمی دانم چرا آن اتفاق را آنقدر بزرگ کردند. تنها چیزی را که از آن فینال می‌خواهم به یاد بیاورم، دو گلی است که به ثمر رساندم.

ماتراتزی در پایان اظهار کرد: گاهی اوقات هواداران به من می‌گویند مارکو، ضربه خیلی خوبی زدی. این موضوع مرا عصبانی می‌کند چون ضربه سر به من زده شد. این نشان می‌دهد که داستان به صورت عجیبی نقل شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن