آماده‌باش داعش در موصل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۵۱۸۴ سایت-خوان

پس از آنکه افراد ناشناسی پرچم عراق را در بازاری در مرکز موصل برافراشتند گروه تروریستی داعش در مرکز شهر موصل عراق به حالت آماده باش درآمد.

به گزارش ایسنا، یک منبع از داخل شهر موصل در مصاحبه با شبکه سومریه نیوز گفت: پس از آنکه گروهی از افراد ناشناس پرچم عراق را در بازار باب الطوب به سمت خیابان السرج خانه در مرکز موصل برافراشتند داعش اعضای خود را به حالت آماده باش درآورد.

این منبع گفت که اعضای داعش تعدادی از فروشندگان دوره گرد را در پی این رخداد بازداشت کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود گفت: پس از دو سال از کنترل داعش بر موصل این رخداد در نوع خود بی سابقه است. افراد مسلح داعش نیز پرچم‌ها را برداشته و بازداشت شدگان را به مکانی ناشناس بردند.

چند روز قبل نیز تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشانگر همبستگی ساکنان موصل با قربانیان انفجار منطقه کراده در بغداد بود که داعش را که مسئول این انفجار بود، محکوم می‌نمود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن