محور مذاکرات ایران‌خودرو با ال‌جی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۳۸۲۹ سایت-خوان

شرکت ایران‌خودرو در حال مذاکره با گروه‌ بین‌المللی ال‌جی به منظور توسعه خودروهای الکتریکی برای بازار ایران است.

به گزارش اقتصادنیوز، هاشم‌ یکه‌زارع مدیرعامل شرکت ایران خودرو در گفت‌وگو با بلومبرگ اعلام کرد:‌« مذاکرات در حال انجام است و احتمالا دو شرکت در پاییز به توافق خواهند رسید.»

شرکت بین‌المللی ال‌جی که در سئول مستقر است، باتری و اجزای دیگر را برای گروه خودروسازی ایران خودرو تامین کرده و نصب ایستگاه‌های شارژ را برعهده خواهد گرفت. گروه ایران خودرو نیز ماشین‌های برقی را تولید خواهد کرد. بر اساس این همکاری قرار است تا سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی تولید شود.

سخنگوی ال‌جی اعلام کرد: «ما در حال حاضر در نظر داریم تا خودروهای الکتریکی خود را توسعه داده و زیرساخت‌های ایستگاه‌های شارژ را در ایران ایجاد کند.» این شرکت از اعلام جزئیات بیشتر خودداری کرد.»

علی ایزدی نجف‌آبادی، تحلیلگر بخش انرژی-مالی بلومبرگ اعلام کرد: «ایران از برقی کردن بخش حمل‌ونقل خود سود خواهد برد، چرا که این موضوع تقاضای بنزین و گازوئیل را به شدت کاهش داده و موجب کاهش چشمگیر انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده خواهد شد. با وجود تقویت ذخایر نفتی، ایران از ظرفیت پالایش داخلی کافی را برای برطرف ساختن تقاضای بنزین برخوردار نبود و همچنان بنزین وارد می‌کند.»

بر اساس اعلام وبسایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کشور با سطح آلایندگی بالایی به خصوص در کلان‌شهرها مواجه است؛ ذرات معلق با قطر ۲.۵ میکرومتر (PM۲.۵) به طور کل بالای استانداردهای سازمان بهداشت جهانی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن