درخواست غرامت۱۰میلیارددلاری از اپل!
نیویورک دیلی نیوز نوشت : یک ساکن ایالت فلوریدای آمریکا از شرکت اپل به خاطر دزدی ایده ی او در ساخت تلفن آیفن و تبلت آی پد شکایت کرد.
به گزارش عصرایران به نقل از اسپوتنیک، بر اساس خبر این روزنامه ، توماس راس مدعی شده است که درواقع او و نه استیو جابر پایه گذار اپل ، فن آوری را که در دستگاه های تولید این شرکت استفاده می شود ابداع کرده است.
او به عنوان مدرک و شاهد ، دست نوشته هایی را ارائه داد که در سال ۱۹۹۲ به درخواست دریافت حق ثبت اختراع پیوست کرده بود و به دلیل عدم پرداخت مالیات رد شد. در این دست نوشته ها " دستگاه کارت خوان الکترونیکی " شکل مربع با صفحه بزرگ ترسیم شده است.
راس سعی دارد که از شرکت ، ۱۰ میلیارد دلار و یک و نیم درصداز فروش محصول اپل را به عنوان جریمه بگیرد.
این روزنامه اطلاع می دهد که این اولین شکایت راس از اپل نیست. در ماه مارس ۲۰۱۵ رئیس حال حاضر شرکت یعنی تیم کوک را به دزدی طرحی که او کشیده بود متهم کرد. وکیل شرک به نوبه خود این اتهام را بی پایه و اساس خواند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.