تمدن: احتمال کاندیداتوری احمدی نژاد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۳۲۵۲ سایت-خوان

استاندار سابق تهران و از نزدیکان محمود احمدی نژاد از احتمال کاندیداتوری وی در انتخابات سال آینده خبر داد.

به گزارش نسیم مرتضی تمدن استاندار سابق تهران در گفتگویی در رابطه با فعالیت کنونی خود گفت: درحال حاضر بازنشسته شده ام و در دستگاه دولتی شاغل نیستم و همکاری هایی درحوزه گفتمان امام و رهبری و نیز تدریس در دانشکده صداو سیما مشغول به فعالیت هستم.

استاندار سابق درخصوص ادامه همکاری با رئیس جمهور سابق عنوان کرد: هنوز هم رابطه ام را با احمدی نژاد حفظ کرده ام و در بسیاری از حوزه ها به ایشان کمک می رسانم.

تمدن درخصوص احتمال کاندیداشدن احمدی نژاد در دوره انتخابات ریاست جمهوری دور بعدی گفت: این احتمال وجود دارد ولی غیرقابل پیش بینی است و نمی توان دراین خصوص نظر قطعی داد.

وی درپایان بیان کرد: میزان حقوق اینجانب در دولت قبل مبلغ ۴.۱۰۰.۰۰۰ تومان دریافت می کردم که مبلغ معقولی به حساب می آید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن