نمایشگاه عکس قدس در استانبول

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۲۹۰۸ سایت-خوان

نمایشگاه عکس «قدس» درباره مظلومیت مسلمانان این شهر با نمایش ۶۰ عکس از مجسد الاقصی، قبه الصخره، بیت المقدس در میدان اسکودار استانبول ترکیه افتتاح شد.

به گزارش تسنیم، نمایشگاه «قدس» با نمایش ۶۰ عکس درباره مجسد الاقصی، قبه الصخره، بیت المقدس و همچنان عکسها در مورد مظلومیت مسلمانان این شهر در میدان شهرستان اسکودار استانبول ترکیه با همت مؤسسه فرهنگی براق گشایش یافت.

خلیل سلیمان مدیر مؤسسه فرهنگی براق طی سخنان خود در افتتاح این نمایشگاه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه، افزایش حساسیت و آگاهی مردم نسبت به قدس و مجسد الاقصی است.

وی با تاکید بر ظلم نظامیان اسرائیل بر مسلمانان، تصریح کرد: ورود شماری از مسلمان این شهر به مسجد القصی از سوی اسرائیل منع شده و برخی هم بدون هیچ دلیلی در بازداشت هستند.

او افزود: اسرایل برای تخلیۀ ساکنان فلسطینی قدس و یهودی‌سازی این شهر تمام تلاش خود مانند اخذ مالیات های بالا از فلسطینی‌ها و عدم اجازه به آنها در ترمیم و تعمیر منازل و ساختمان‌هایشان را به کار گرفته است. نمایشگاه عکس "قدس" به همت مؤسسه فرهنگی براق تا امروز چهارشنبه در میدان شهرستان اسکودار استانبول میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن