کاهش شدید جهانگردان خارجی در ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۲۵۹۹ سایت-خوان

آمارهای رسمی روز سه شنبه ترکیه حاکی از آن است که شمار جهانگردان خارجی این کشور در ماه می (اردیبهشت/ خرداد) یک سوم کاهش یافته و و در ۲۲ سال گذشته بی سابقه بوده است.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز از استانبول، افزایش تنش ترکیه با روسیه و کاهش جهانگردان این کشور و نیز سلسله انفجار های اخیر ترکیه سبب کاهش ورود جهانگردان خارجی به این کشور شده است.
در ادامه این گزارش آمده است: کاهش شدید شمار گردشگردان خارجی، منجر به افزایش مشکلات اقتصاد ترکیه خواهد شد که در نتیجه کاهش رشد صادرات و نیز کاهش سرمایه گذاری خارجی، خسارت های زیادی را متحمل شده است.
برخی از تحلیلگران عرصه اقتصاد معتقدند که درآمد ترکیه از صنعت توریست در سال کنونی میلادی به میزان یک چهارم کاهش خواهد یافت و زیانی معادل هشت میلیارد دلار یا درواقع یک درصد از تولید ناخالص داخلی به اقتصاد ترکیه زیان وارد خواهد کرد.
کاهش شمار جهانگردان خارجی در ماه می، نوید بخش بهبود ورود جهانگردان در ماه های آینده نخواهد بود.
رویترز در ادامه آورد: ترکیه روز دوشنبه از روسیه به دلیل سرنگونی جنگده اش معذرت خواهی کرد، این اقدام ترکیه در جهت بهبود روابط دو جانبه صورت گرفت که در مدت اخیر دچار تنش شده و این امر خسارت های جبران ناپذیری به اقتصاد این کشور وارد آورده است.
درصورت بازگشت دوباره جهانگردان روسی به سواحل ترکیه، اما احتمال بازگشت جهانگردان اروپایی به ترکیه بسیار کم است، چرا که سلسله انفجارهایی که به تازگی در سراسر ترکیه روی داد، جهانگردان خارجی را ترسانده است و موجب نگرانی جهانگردان شده است.
آمارهای ترکیه نشان داد که جهانگردی این کشور حدود ۳۴ و ۷دهم درصد در می امسال کاهش داشته است، به گونه ای که شمار جهانگردانی که از ترکیه بازدید کرده اند تنها ۲ میلیون و ۴۹۰ هزار نفر بوده است که این میزان از سال ۱۹۹۴ کم ترین میزان ورود جهانگرد به این کشور را ثبت کرده است.
از سوی دیگر، شمار جهانگردان روسیه ۹۱و ۸ دهم درصد کاهش داشته و شمار توریست های آلمانی از ترکیه نیز با کاهش ۱۳ درصدی روبرو شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن