آزادی ۳محکوم غیرعمد با کمک نوبخت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۲۴۹۲ سایت-خوان

کمک ۵۰ میلیون تومانی محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت به جشن گلریزان شهر رشت موجبات آزادی ۳ محکوم غیرعمد را فراهم کرد.

به گزارش میزان به نقل از روابط عمومی ستاددیه کشور، جشن گلریزان آزادی زندانیان نیازمند شهرستان رشت با حضور احمد سیاوش‌پور رئیس کل دادگستری استان، حمید حسینی مدیر کل زندانهای گیلان و جمعی از خیرین خداجو در بیمارستان قائم این شهر برگزار و در پایان این مراسم مبلغی معادل ۳ میلیارد و ۷۵۹ میلیون ریال از سوی نیکوکاران استانی و کشوری به منظور آزادی زندانیان جرائم غیر عمد به ستاددیه اهدا شد.

حمید کامران‌زاده، مدیرعامل ستاددیه شعبه گیلان در ابتدای این مراسم با اشاره به جمعیت ۴۴۹ نفری محکومان زندان‌های این استان گفت: هم‌اکنون۱۱۰ بدهکار مالی و ۹۱ نفر محکوم مرتبط با دیه ناشی از تصادفات رانندگی و حوادث کارگاهی در استان تحمل حبس می‌کنند که از جالب است نیمی از این زندانیان واجد شرایط و به طور دقیق‌تر یعنی ۲۱۲ نفر از محبوسان جرایم غیرعمد در زندان مرکزی رشت نگهداری می‌شوند.

وی با بیان این‌که از ماه رمضان سال گذشته تاکنون ۶۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد نیز به برکت حمایت‌های کامل مردمی از حبس یافته‌اند، یادآور شد: آزادی این زندانیان توسط کمک‌های صد در صدی خیرین محقق شده است.

مدیر عامل ستاد دیه گیلان بدهی زندانیان مذکور را حدود ۳۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با همیاری کمیته صلح و سازش این مجموعه حمایتی البته شاکیان ۱۴ میلیارد تومان را از مجموع مبلغ محکوم شده گذشت رضایتمندانه کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در جشن گلریزان سال گذشته ۲۲۰ نفر در رشت و دیگر شهرستان‌های استان آزاد شدند، تصریح کرد: مردم برای آزادی این تعداد زندانی ۴۲۰ میلیون تومان وجوهات واریز داشتند.

کامران‌زاده تعداد زندانیان آزاد شده در هفت سال اخیر را ۶ هزار و ۹۷۸ نفر در گیلان ذکر کرد و گفت: گیلان در بحث آزادی زندانیان غیرعمد سومین رتبه را در بین استان‌های کشور دارد.

وی به کمک‌های شاخص اهدایی به جشن گلریزان رشت اشاره کرد و یادآور شد: آیت‌الله قربانی، نماینده محترم ولی‌فقیه در استان مبلغ یک‌میلیون تومان، محمدعلی نجفی استاندار گیلان مبلغ ۳۰ میلیون و دکتر محمدباقر نوبخت نیز مبلغی معادل ۵۰۰ میلیون ریال را به منظور آزادی محکومان دربند این استان به ستاددیه اهدا کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن