عذرخواهی ضیاءالدین‌دری از فرهادی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۱۹۴۷ سایت-خوان

سید ضیاء الدین دری درباره ی مصاحبه ای که از قول او منتشر شد، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش انتخاب، متن این توضیحات به شرح زیر است:


به نام داناى کل

در پىِ انتشار گسترده مصاحبه منتسب به اینجانب سید ضیأ الدین درَى با خبرنگار دیباچه ، جهت تنویر افکار عمومى و همه عزیزانى که نسبت به موضوع حساسیت به خرج داده اند مراتب ذیل را به آگاهى مى رسانم .

١- اینجانب از همان ابتدا اعلام کردم که مصاحبه نه مى کنم و این مورد را طى چهل و هفت دقیقه صحبت خود بارها تکرار کردم و حرف هایم جنبه راهنمایى داشته اند.

٢- ضبط گفتگو به اینجانب اطلاع داده نشد به شهادت فایل موجود صوتى. و طبق قوانین ضبط بدون اجازه هر مذاکره اى عملى غیر قانونى است مگر آنکه طرف مذاکره راضى باشد .

٣- اینجانب به اصرار خبرنگار که او را مثل فرزند خود براى شنیدن نظراتم کنجکاو یافتم پاسخ مى دادم چون که قرار به انتشار نداشتیم .

طى بیش از سى سال حضور در سینما تا کنون سابقه نه داشته که نسبت به اثرِ همکارانم اظهار نظر رسمى نمایم جز در مواردى که موافق و مشوق بوده ام مثل تمجید از فیلم بادیگارد یا رستاخیز ... البته همه ما مى توانیم درباره کار همکارانمان به طور غیر رسمى داراى نظر باشیم و خصوصى در محیط امن نظر کارشناسانه ارایه کنیم . من این کار را هم به ندرت انجام داده ام .

٤- اینجانب در ابتدا این اتفاق زشت را ناشى از یک تبانى تلقى کردم ، اما پس از تماس با سردبیر محترم دیباچه و سوگند ایشان باور کردم که یک اشتباه موجب این فاجعه تلخ شده است ، در نتیجه با همه عصبانیت به سهم خودگذشت کردم .

٥- اینجانب فیلم آقاى کاهانى را نه دیده ام و حرف هایم شکل مثال داشته اند و نه قطعى و هیچ قضاوتى هم در آن دخیل نه بوده است . شاید فیلم را ببینم نظرم با شورا متفاوت باشد اما نظر اکثریت لحاظ مى شود . بنا به گفته سردبیر دیباچه سایر رسانه ها در تحریک آمیزتر ساختن مطالب کوشیده اند .

٦- در هر حال طبیعى است که مطالب ابتر و کوتاه شده و جهت دار تر انعکاس یافته اند که تمایلى به باز نشر آن ندارم.

٧- اینجانب اگر چه ممکن است با برخى لحظات فیلم هاى آقای کاهانى موافق نه بوده باشم اما اسلوب و سبک ایشان را مى پسندم و این را قبلا هم گفته ام .

٨- و اما اظهار نظرم درباره فیلم فروشنده- مشترى- همکار خوب و مهربانم اقاى فرهادى دیگر بیش از همه مطالب خصوصى بود و ایشان را مى دیدم حتما بیان مى کردم اما واقعا با وجود اینکه کمترین گناهى ندارم از بابت رسانه اى شدن آن متاسف و مغموم هستم . اگر ولو به قدر یک سر سوزن چنین قصدى داشتم دلم نه مى سوخت . اصغر عزیزم من و شما فضا را مى شناسیم ، گاه وقایع نا خواسته هستند . من تو را تحسین مى کنم و این خطاى ژورنالیستى را بر من بى گناه به بخش تا همه به دانند که ما چگونه انسان هایى هستیم . تا ببینمت .

٩- هم چنین از تهیه کننده محترم فیلم آقاى کاهانى پر تلاش هم بابت این فاجعه نا خواسته دلجویی مى کنم و امیدوارم با سکوت هوشمندانه خود بر توقف این وضعیت ناشایست مساعدت نمایند .

این جانب ، تاوان اعتماد خود را به یک خبرنگار جوان که عصر روز قدر به من مراجعه کرد و نتوانستم او را از خود برانم را به این وسیله مى پردازم.

با احترام نسبت به همه: سید ضیا الدین درّى

*روزنامه صبا

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن