برگزیت موجب ناامنی در اروپا می شود؟
یوهان اشنایدرآمان رییس جمهوری و وزیر اقتصاد سوئیس ضمن ابراز نگرانی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا گفت که این اقدام موجب نا امنی و بی ثباتی در اروپا می شود.
به گزارش ایرنا وی روز جمعه در جمع خبرنگاران در یک کنفرانس مطبوعاتی در برن افزود: این رای وضعیت مذاکرات سوئیس با اتحادیه اروپا را در خصوص اینکه طرفین چه نوع ارتباطی داشته باشند، مشکل خواهد کرد.
وی با اشاره به بی ثباتی در بازارهای مالی جهان که امروز اتفاق افتاد گفت: نا امنی بسیار بزرگ شد و بایستی دنبال یک وضعیت شفاف اقتصادی از جمله امنیت برای سرمایه گذاری باشیم که با وجود برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) به خطر افتاد.
اشنایدرآمان گفت: با این حال بایستی تصمیم دولت انگلیس را مهم و محترم بشماریم و در حال حاضر نیز وقت آن نرسیده است که بخواهیم در خصوص تشدید همکاری ها بین سوئیس با بریتانیا صحبت کنیم.
به گفته رییس جمهوری سوییس، این تصمیم هم مستقیم و هم غیر مستقیم از نظر سیاسی و اقتصادی بر روی سوییس تاثیر خواهد گذاشت و برن بایستی یک بازنگری جدی در روند ارتباط با لندن داشته باشد.
وی که همزمان وزیر اقتصاد سوییس نیز می باشد، افزود : همچنان خواهان رابطه خوب با شریک اقتصادی خود بریتانیا هستیم و در این زمینه نیز رایزنی هایی در هفته های اخیر انجام شده است و نیز در چندین زمینه باید مجددا از جمله قرارداد تجارت آزاد، حمل و نقل، امنیت و مسائل علمی مذاکره شود.
خبرگزاری آلمان (dpa) نیز امروز خبر داد که بانک مرکزی سوئیس در بازارهای ملی دست به کار شد تا نرخ فرانک سوییس را تثبیت کند. در این رابطه بانک مرکزی سوییس در یک اعلامیه ای گفت که این بانک در بازارهای مالی با هدف تثبیت اوضاع فعال شد.
این خبرگزاری افزود : فرانک سوییس در قبال نرخ یورو روند صعودی داشت که این برای تجارت سوییس خبر خوبی نخواهد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.