تولید ۵۳هزارو۴۶تن شمش آلومینیوم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۰۹۳۳ سایت-خوان

آمارهای تولید ماهانه واحدهای آلومینیوم‌سازی کشور نشان می‌دهد در دو ماهه ابتدایی سال ۹۵ مجموع تولید شمش خالص آلومینیوم در این شرکت‌ها به ۵۳ هزار و ۴۶ تن رسیده است.

بررسی‌های اقتصادنیوز از آمارهای تازه منتشر شده ایمیدرو در خصوص روند تولید ماهانه نشان می‌دهد طی فروردین و اردیبهشت‌ماه سال جاری در شرکت المهدی تولید شمش خالص آلومینیوم با کاهش ۲۳ درصدی به ۱۰ هزار و ۹۴۷ رسیده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته تولید ۱۴ هزار و ۳۱۶ تن شمش ثبت شده است.


بر اساس این اطلاعات ایمیدرو، شرکت آلومینای ایران طی این دوماه ۶۶ هزار و ۸۴۳ هیدرات آلومینیوم، ۳۹ هزار و ۳۱۴ تن پودر آلومینا و ۲۷ هزار و یک تن آهک به تولید رسانده است. شرکت ایرالکو نیز ۲۵ هزار و ۷۴۵ تن شمش خالص آلومینیوم، هزار و ۸۲۹ تن آلیاژ، ۴۰ تن براده و ۳ هزار و ۵۲۳ تن بیلت تولید کرده است.

آمارها نشان می‌دهد شرکت آلومینیوم هرمزال نیز ۱۶ هزار و ۳۵۴ تن شمش خالص آلومینیوم نیز به تولید رسانده است، در حالی که سال گذشته ۱۷ هزار و ۸۰۶ تن میزان تولید شمش در این مجموعه بوده که نشان از کاهش هشت درصدی تولید شمش خالص آلومینیوم در این شرکت دارد.

مجموع تولید شمش خالص آلومینیوم در این شرکت‌ها طی دو ماهه ابتدایی سال به ۵۳ هزار و ۴۶ تن رسیده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته نیز تولید ۵۴ هزار و ۱۸۰ تن شمش ثبت شده که نشان از کاهش دو درصدی تولید آن در این شرکت دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن