بحاریه در غوطه شرقی دمشق آزاد شد
منابع خبری روز سه شنبه گزارش کردند، ارتش سوریه منطقه بحاریه در غوطه شرقی دمشق را از دست تروریست ها آزاد کرد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری العهد از سوریه، ارتش سوریه در ادامه پیشروی خود در غوطه شرقی دمشق منطقه بحاریه را آزاد کرده است.
نیروهای سوری همچنین بخش جنوبی منطقه «مقبره» در غوطه شرقی دمشق را به کنترل خود درآورده اند.
نیروهای سوری همچنین در درگیری با تروریست ها ده ها تن از آن ها را به هلاکت رساندند.
گزارش های رسیده حاکی است که درگیری های شدیدی در جبهه های المحمدیه و مزارع جسرین در غوطه شرقی میان نیروهای سوری و تروریست های موجود در این مناطق در جریان است.
در همین حال گروه تروریستی «احرا الشام» امروز اعلام کرد که در درگیری نیروهای ارتش سوریه با آن ها در داریا واقع در جنوب غرب دمشق دو نفر از سرکرده های این گروهک تروریستی به هلاکت رسیده اند.
بر اساس بیانیه این گروه تروریستی، «ابو احمد» و «ابو زید الاحمر» دو نفر از سرکرده های این گروه تروریستی بوده اند که در درگیری با نیروهای سوری به هلاکت رسیده اند.
در ادامه تحولات سوریه، نیروهای دمکراتیک کُرد بامداد امروز دومین حمله بزرگ گروهک تروریستی داعش به شهر منبج را دفع کردند و موفق شدند بیش از یکصد و ۴۲ نفر از تروریست ها را از پای درآورند.
حمله از محور الباب و مسکنه و جرابلس آغاز شد و شهرک عریمه و روستاهای عوسجلی، طوق الخلیل، محترق کبیر و روستاهای دیگر این منطقه شاهد حملات شدیدی بوده است.
از سوی دیگر، یک مقام شورای نظامی منبج و وابسته به نیروهای دمکراتیک کُرد سوریه اعلام کرد: داعش بیش از ۷۰ درصد از توان خود رد حومه منبج را از دست داده است.
سوریه از سال ۲۰۱۱میلادی تاکنون با بحران ناشی از هجوم تروریست های خارجی مواجه است .
گروه های تروریستی مانند داعش و جبهه النصره ٬ بخش هایی از سوریه را به اشغال در آورده اند و طی این مدت مرتکب جنایت هایی زیادی شده اند .
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.