تحریم‌ها چقدر به اسرائیل ضربه‌زد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۰۱۷۰ سایت-خوان

رئیس اسرائیل روز گذشته (دوشنبه) نسبت به عواقب مربوط به ادامه یافتن فعالیت‌های جنبش «بی‌دی‌اس» که خواستار تحریم اسرائیل است، هشدار داد.

به گزارش آنا به نقل از آناتولی، رادیو اسرائیل گزارش کرد: «رئووین ریولین در دیدار با شارل میشل، نخست‌وزیر بلژیک در بروکسل درباره عواقب فعالیت‌های جنبش بی‌دی‌اس هشدار داد.»

از سوی دیگر مصطفی برغوثی، دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین در یادداشتی به اظهارات رئیس اسرائیل واکنش نشان داد و گفت: «بله؛ سخن ریولین به اندازه فهمش از جنبش‌های تحریمی اسرائیل در داخل و خارج است.»

وی افزود: «میزان خسارت‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌های مستقیم و غیرمستقیم در سال گذشته به ۳۱ میلیارد دلار رسیده بود که ما با کاهش محصولات تولید اسرائیل در بازارهای خود توانستیم این تحریم را مهار و میزان خسارت آن را در بازارهای خود تا ۶۰ درصد کاهش دهیم.»

برغوثی تصریح کرد: «جنبش تحریمی ضربه مهمی بر پروژه‌های اقتصادی حکومت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و روابطش با اعراب زد.»

رئیس اسرائیل در سایه نگرانی از افزایش فعالیت جنبش‌های تحریمی در اروپا راهی بروکسل، پایتخت بلژیک شد و یکی از برنامه‌های وی در دیدار با مقام‌های اروپایی سخن گفت از این تحریم‌هاست.

جنبش «بی‌دی‌اس» جنبشی بین‌المللی است که فعالیت‌های خود را در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) آغاز کرد. هدف این جنبش، تحریم اسرائیل و خارج کردن سرمایه‌های اروپا از این رژیم است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن