هزاران‌نمازگزارفلسطینی‌درمسجدالاقصی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۸۶۴۴ سایت-خوان

۲۰۰هزار نفر از شهروندان فلسطینی از سراسر این کشور به رغم تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی با حضور در مسجد الاقصی نماز دومین جمعه ماه مبارک رمضان را برپا کردند.

به گزارش فارس، دومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان ظهر امروز در حالی با حضور ۲۰۰ هزار نماز گزار فلسطینی در مسجد الاقصی برگزار شد که نظامیان رژیم اشغالگر قدس برای ممانعت از این همایش بزرگ عبادی - سیاسی تدابیر شدید امنیتی در شهر قدس برقرار کرده بودند.

برپایه این گزارش ،‌ خیابانهای منتهی به شهر قدس و مسجد الاقصی از ساعت های اولیه صبح امروز جمعه شاهد حضور گسترده نماز گزاران فلسطینی از اقصی نقاط سرزمین فلسطین از جمله گرانه باختری، اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و همچنین ۲۰۰ نفر از غزه بود.

بنابر اعلام پلیس صهیونیستی نماز گزاران کمتر از ۴۵ سال حق حضور در نماز جمعه امروز مسجدالاقصی را نداشتند و هزاران جوان فلسطینی با همین قیدی که پلیس صهیونیستی اعلام کرده بود پشت دیوارهای بلد حائل جا ماندند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن