شلیک گلوله به‌نماینده پارلمان انگلیس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۸۴۰۲ سایت-خوان

 خانم &#۳۹;جو کاکس &#۳۹;عضو پارلمان انگلیس روز پنجشنبه در &#۳۹;بریستال &#۳۹; واقع در یورکشایر غربی براثر اصابت گلوله و ضربات چاقو زخمی و به بیمارستان منتقل شد. 

به گزارش ایرنا، منابع انگلیسی گفتند که «جو کاکس» ۴۱ ساله عضو مجلس عوام از حوزه ' باتلی و اسپن ' در برابر کتابخانه «بریستال» در نزدیکی «لیدز» ( واقع در ۳۰۰ کیلومتری شمال لندن) مورد اصابت گلوله و همچنین ضربات چاقو قرار گرفته است .


این منابع گفته اند شرایط جسمی این نماینده مجلس عوام وخیم بوده و در بیمارستانی در شهر لیدز تحت عمل جراجی قرار گرفته است.

گفته می شود که یک مرد ۵۲ ساله که هویت وی تاکنون فاش نشده در ارتباط با حادثه تیراندازی دستگیر شده است.

تاکنون در مورد جزییات این حادثه و دلایل این حمله گزارشی منتشر نشده است.
براساس برخی از گزارش ها، یک نفر دیگر هم در این حادثه چاقو خورده است.

یکی از سخنگویان پلیس یورکشایر غربی گفته است : «ما از حوادثی که در بعد از ظهر امروز صورت گرفت مطلع هستیم و در حال بررسی آن می‌باشیم'

این سخنگو گفت: 'یک مرد نزدیک به پنجاه سال نیز در جریان این حادثه به صورت سطحی زخمی شده و مردی ۵۲ ساله نیز در منطقه دستگیر شده است .'

وی اضافه کرد: به منظور اطمینان بخشی به مردم، حضور پلیس در منطقه افزایش یافته است.
خانم کاکس که صاحب دو فرزند است، عضو حزب کارگر بوده و در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۵ میلادی موفق به کسب کرسی در مجلس عوام شد.

کاکس که در یورکشایر غربی متولد شده قبل از ورود به مجلس عوام به عنوان یکی از مدیران موسسه 'آکسفام '،فعالیت می‌کرده است.

این نماینده حزب کارگر بعد از ورود به مجلس عوام نیز ریاست گروه فراحزبی پارلمانی دوستان سوریه برعهده داشته و از مخالفان مداخله نظامی در این کشور شمرده می شود.

در همین حال حمله به خانم کاکس در حالی صورت می گیرد که تنها یک هفته به برگزاری همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باقی مانده است.

حزب کارگر رسما از ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا حمایت می کند.
گفته می شود کارزارهای تبلیغاتی موافق و مخالف ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا، به دنبال این حمله فعالیت های خود را متوقف کرده‌اند.

شخصیت های سیاسی از جناح‌ها و احزاب مختلف انگلستان از جمله 'دیوید کامرون' نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار ، 'جرمی کوربین' رهبر حزب کارگر و نیز 'بوریس جانسون' شهردار سابق لندن و 'نایجل فاراژ ' رهبر حزب یوکیپ که از حامیان اصلی برگزیت شمرده می شوند، حمله به جو کاکس را 'تکان دهنده' و 'وحشتناک' خوانده و آن را محکوم کرده‌اند.

شلیک گلوله به‌نماینده پارلمان انگلیس

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن