واحدهای‌مسکونی‌خالی مالیات میدهند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۷۵۵۳ سایت-خوان

 معاون حسابرسی مالیاتی اشخاص حقوقی اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان در رابطه با پرونده ۹۰۰ میلیارد تومانی فرار مالیاتی گفت: بیش از نیمی از این رقم تا کنون وصول شده و بخشی در مراحل دادرسی و تشخیص است.

به گزارش ایسنا، عباس مزیکی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برخی از ارقام فرارهای مالیاتی وصول شده است، اظهار کرد: روند وصول و مطالبه زمان بر است و اگر ما مستندات کافی داشته باشیم مودی تسلیم خواهد شد.

معاون حسابرسی مالیاتی اشخاص حقوقی اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان با بیان اینکه هفت مرحله دادرسی داریم، ادامه داد: کسانی که از پرداخت مالیات فرار می‌کنند سعی دارند مراحل دادرسی را طولانی کنند.

مزیکی با بیان اینکه مطبوعات با تسلیم اظهارنامه می‌توانند از معافیت مالیاتی استفاده کنند، خاطر نشان کرد: نوع فعالیت مطبوعات باید با مصداق‌های جدول تنظیمی بررسی شود. با داشتن مجوز از وزارت ارشاد، تسلیم اظهارنامه مالیاتی و تطبیق نوع فعالیت مطبوعاتی با مصادیق جدول تنظیمی می‌توان معافیت را برای مطبوعات اعمال کند.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون جدید معافیت از مالیات نداریم، گفت: برای معافیت روش نرخ صفر مالیاتی در قانون جدید پیش بینی شده است. اگر فردی بخواهد از این روش استفاده کند الزاما باید اظهارنامه بدهد و اگر بر اساس قانون مکلف به دفتر است باید از آن نگهداری کند، هم‌چنین اسناد مثبته معافیت را ارایه دهد.

معاون حسابرسی مالیاتی اشخاص حقوقی اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان خاطر نشان کرد: بر اساس قانون بودجه، حقوق افراد به صورت ماهیانه ۱۳ میلیون ریال و سالانه ۱۵۶ میلیون ریال بر اساس میزان دریافتی مشمول دریافت مالیات می‌شود.

مزیکی با اشاره به شرکت‌های غیر فعال گفت: اداره کل امور مالیاتی از درآمد، مالیات دریافت می‌کند، بر اساس قانون جدید شرکت‌های غیر فعال هم باید اظهارنامه غیر فعال ارایه دهند تا به پرونده آنها رسیدگی شود و اگر اثبات شود فعالیتی ندارند مشمول مالیات نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه با اشخاص حقیقی توافق کردیم مالیات آنها افزایش پیدا نکند، تصریح کرد: امسال همراهی در تحقق شعال سال لازم است، زیرا امروز به درآمدهای مالیاتی نیاز داریم. در قانون جدید، محور مودی و ارایه پرداخت مالیات بر اساس اظهارنامه است.

وی در مورد مالیات واحدهای مسکونی خالی گفت: از سال ۹۵ به بعد و پس از سال اجرای دوم قانون (سال ۱۳۹۶) اگر واحد مسکونی تا پایان سال ۹۶ خالی بماند باید نصف میزان مالیات اجاره و اگر برای سال دوم و سوم نیز خالی باقی ماند باید معادل مالیات اجاره و سال چهارم نیز ۱.۵ برابر مالیات اجاره را پرداخت کند.

مزیکی با بیان اینکه ذات ارزش افزوده شفافیت سازی در فعالیت‌های اقتصادی است، تصریح کرد: کسانی که تا الان فاکتور فروش ارایه نمی‌دادند برای این بود که محیط برای فرارهای مالیاتی فراهم بود، ولی امروز قانون برای جلوگیری از فرار اصلاح شد. اگر قانون را درست اجرا کنیم همه راغب هستند فاکتور ارایه بدهند و بگیرند. با اجرای قانون عرصه بر کسانی که از پرداخت مالیات فرار می کردند بسته می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن