وزیردفاع عربستان به واشنگتن می‌رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۷۰۹۵ سایت-خوان

وزیر دفاع و جانشین ولی‌عهد عربستان امروز دوشنبه برای دیدار با مسئولان آمریکایی راهی این کشور می‌شود.

به گزارش فارس، دیوان پادشاه عربستان روز یکشنبه (دیروز) اعلام کرد «محمد بن سلمان» وزیر دفاع و جانشین ولی‌‌‌عهد این کشور روز دوشنبه (امروز) راهی ایالات متحده می‌شود.

بر اساس این خبر قرار است بن سلمان در این دیدار ساز و کار تقویت روابط دو کشور و تحولات خاورمیانه را با مسئولان آمریکایی بررسی کنند.

پایگاه خبری «۲۴»، درباره این خبر نوشته این سفر در سایه توافق تاریخی آمریکا با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور و تیره شده روابط واشنگتن و ریاض صورت می‌گیرد.

همزمان با این سفر، «مجتهد» فعال توییتری ناشناس که گفته می‌شود از اعضای نزدیک به خاندان آل سعود است، در صفحه توئیتر خود مدعی شد که بن‌ سلمان از طریق مقامات عمان، با مسئولان ایران برای خروج از بحران یمن، نامه‌نگاری کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن