انتقال عفت‌مرعشی به بخش ای‌سی‌یو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۶۶۸۳ سایت-خوان

یاسر هاشمی از انتقال عفت مرعشی، همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی به بخش ای سی یو خبر داد.

به گزارش تابناک یاسر هاشمی از انتقال عفت مرعشی، همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی به بخش ای سی یو خبر داد.


یاسر هاشمی با اعلام این خبر در گفت و گو با رویداد۲۴ گفت: پس از وخامت حال خانم مرعشی ایشان که در بخش عمومی بستری بودند به بخش آی سی یو منتقل شدند.

او افزود: عفت مرعشی هفته گذشته دچار دل درد شد که سونوگرافی علت آن را تشخیص نداد و این درد در بیمارستان زخم اثنی عشر تشخیص داده شد.

هاشمی ادامه داد: بر همین اساس خانم مرعشی از ساعت ۳ بامداد سه شنبه هفته گذشته در بیمارستان بهمن تهران بستری شدند تا مورد عمل جراحی قرار گیرند که خوشبختانه این عمل با موفقت انجام گرفت و پس از آن به بخش عمومی منتقل شدند.

وی در خاتمه گفت: با این حال امروز پس از وخامت حال، خانم مرعشی دوباره از بخش عمومی به بخش ای سی یو منتقل شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن