افزایش ۹.۹درصدی تردد در راه‌های کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۶۶۶۵ سایت-خوان

براساس تصاویر دریافتی از دوربین های نظارتی، سامانه‌های تردد شمار و گشت های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به‌ استثنای محورهای مسدود و ممنوع ذیل مابقی محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آنها به ‌روال عادی درجریان است.

به گزارش ایرنا، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از یک هزار و ۷۴۳ تردد شمار فعال در محورهای برون ‌شهری، در۲۴ ساعت گذشته نسبت به روز قبل از آن رفت و آمد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی کشور ۹.۹ درصد افزایش یافت.

در این مدت اوج تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی کشور بین ساعات ۱۸ تا ۱۹ و کمترین تردد بین ساعات ۳ تا ۴ صبح انجام شده است و هموطنان با توجه به این ساعات می‌توانند زمان مناسبی را برای سفر خود انتخاب کنند.
در ۲۴ ساعت گذشته آزادراه کرج - تهران، آزادراه کرج - قزوین، آزادراه قزوین - کرج، آزادراه تهران - کرج، قم - اراک، تهران - پاکدشت، پاکدشت - تهران، آزاد راه قم - تهران، آزاد راه تهران - ساوه و تهران - شهریار بیشترین تردد را به خود اختصاص دادند.
مرکز مدیریت راه های کشور اعلام کرد محور رودان- بندرعباس(مسیررفت)، واقع در استان هرمزگان بدلیل ریزش کوه مسیر مسدود و هدایت بار ترافیکی از مسیر برگشت تا اطلاع بعدی به صورت دوطرفه امکان پذیر است.
محور سی سخت - بیده واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد، با توجه به کوهستانی بودن و نبود ایمنی کافی مسیر و آزادراه رشت- قزوین ( باند رفت- محدوده توتکابن به رودبار نرسیده به تونل نصفی )، واقع در استان گیلان بدلیل جلوگیری از وقوع رانش ناشی از اختلاف سطح ایجاد شده مسیر تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد از مسیر جایگزین رشت - قزوین محور قدیم رستم آباد- رودبار انجام می گیرد.
کمربندی دهلران- اندیمشک، واقع در استان ایلام بدلیل بارش شدید باران و آب گرفتگی تا اطلاع بعدی همچنان مسدود و تردد از مسیر جایگزین داخل شهر دهلران عملی است.
محور اولنگ - شاهرود، واقع در استان های گلستان و سمنان تا اطلاع بعدی، بدلیل بارش شدید باران و آب گرفتگی مسدود شده است و محور رودان - بندرعباس (مسیررفت)، واقع در استان هرمزگان نیز بدلیل ریزش کوه مسیر مسدود و هدایت بار ترافیکی از مسیر برگشت به صورت دوطرفه امکان پذیر است.
محور فرعی رودبار - منجیل، واقع در استان گیلان تا دوم تیر ماه ۹۵، بصورت ۲۴ ساعته بدلیل اجرای عملیات احداث لوپ آزاد راه ، حدفاصل تا ۱۲ کیلومتری این مسیر مسدود شده و آمد و رفت همزمان با اجرای عملیات، با رعایت احتیاط از مسیر جایگزین بزرگراه رودبار - منجیل انجام می‌شود.
محور دماوند ـ فیروزکوه ، واقع در استان تهران تا ۳۱ خرداد ماه روزهای شنبه تا سه شنبه از ساعت ۸ تا ۱۸ و روز چهارشنبه تا ساعت ۱۴ هر هفته به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت حفاظتی پلیمری، حد فاصل جابان تا هنرستان کشاورزی آئینه ورزان، تردد همزمان با اجرای عملیات با محدودیت و رعایت احتیاط انجام می‌شود.
محور کرج - چالوس( کندوان)، واقع در استان های البرز و مازندران تا دوم تیرماه ۹۵ روزهای شنبه تا سه شنبه از ساعت ۸ تا ۱۶ و روز چهارشنبه تا ساعت ۱۲ هر هفته ، به غیر از روزهای پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی بدلیل اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت، حدفاصل تونل کندوان تا میدان امیرکبیر، تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط عملی است.
آزاد راه تهران - قم ، واقع در استان تهران تا دوم تیرماه امسال روزهای شنبه تا دوشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷ و روز سه شنبه تا ساعت ۱۲ هر هفته به غیر از روزهای چهارشنبه، پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیلات رسمی بدلیل اجرای عملیات روکش آسفالت، حدفاصل عوارضی تا پایان حوزه استحفاظی اداره راه و شهرسازی استان تهران، تردد همزمان با اجرای عملیات و رعایت جوانب احتیاط با اعمال محدودیت ترافیکی در یک خط عبور(یک سوم مسیر) انجام می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن