قیمت نفت تا کجا بالا می‌رود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۶۶۵۶ سایت-خوان

سرمایه‌گذاران نفتی در حال خرید قراردادهایی هستند که تنها در صورتی توجیه اقتصادی خواهد داشت که قیمت نفت در چهار سال آینده بیش از ۱۰۰ دلار برای هر بشکه شود؛ نشانه‌ای روشن از این باور که برخی‌ معتقدند سقوط امروز در حال کاشتن بذرهایی برای رونق بعدی است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، کارگزاران معتقدند که قیمت‌های پایین فعلی باعث ایجاد بحران عرضه خواهد شد چرا که شرکت‌های نفتی هزینه‌های توسعه میادین نفتی را میلیون‌ها دلار کاهش داده‌اند.

فرانسیسکو بلانچ، رئیس مرکز کالای مریل لینچ آمریکا اعلام کرد: «بازار در ۲۴ ماه آینده با بحران عرضه مواجه خواهد شد. برخی از صندوق‌های تامینی بر این باورند که برای کاهش تقاضا، قیمت نفت نیاز به افزایش خواهد داشت، و این نشان می‌دهد که چرا معامله‌گران به گزینه‌های خرید با قیمت بالا روی می‌آورند.»

در ماه گذشته، سرمایه‌گذاران دارای گزینه خرید بودند و این حق را داشتند که نفت را با قیمت‌ و زمان از پیش‌ تعیین شده بخرند؛ بر اساس آمار بورس تجاری نیویورک قیمت قراردادها برای انتهای ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب بشکه‌ای ۸۰، ۱۰۰ و ۱۱۰ دلار گزارش شده است.

حتی قبل از این آشفتگی اخیر، برخی سرمایه‌گذاران جایگاه‌های به شدت صعودی اختیار کردند. بیشترین تعداد قراردادهای برجسته در قراردادهای اختیار معاملاتی صعودی و نزولی برای قراردادهای دسامبر ۲۰۱۸ بوده است. برای دسامبر ۲۰۲۰ قیمت هر بشکه از این قرارداد ۱۵۰ دلار بوده است.

در ابتدای ماه سرمایه‌گذاران ۴ میلیون بشکه اختیار خرید ۱۰۰ و ۸۰ دلاری برای سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ خریداری کردند. علاوه بر این ۸۰۰ هزار بشکه با ارزش ۶۰ دلار نیز به انجام رسید. این معاملات به دلیل قوانین جدید وضع شده به صورت عمومی انجام شده بود.

قیمت نفت تا کجا بالا می‌رود؟

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن