دیدار چاووشاوغلو با ریاضحجاب
وزیر خارجه ترکیه امروز با رئیس هیأت عالی گفتوگوهای سوریه وابسته به معارضان سوری در آنکارا دیدار و در مورد آخرین تحولات میدانی سوریه گفتوگو کرد.
به گزارش فارس، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه چهارشنبه (امروز) با «ریاض حجاب» رئیس هیأت عالی معارضان سوریه در گفتوگوهای ژنو در آنکارا دیدار کرد.
به گزارش «آناتولی»، چاووش اوغلو در دیدار با حجاب درباره آخرین تحولات سوریه و پرونده گفتوگوها به بحث و تبادل آرا پرداختند.
منابع دیپلماتیک ترکیه گفتند که وزیر خارجه ترکیه از حجاب در دفتر خود استقبال کرده و دو طرف تحولات میدانی داخل سوریه را بررسی کردهاند.
سومین دور مذاکرات سوریه در ژنو سوئیس جهت ایجاد راه حل برای پایان دادن به بحران سوریه با عقب نشینی و کارشکنی هیأت معارضان وابسته به عربستان سعودی به بن بست کشیده شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.