مفتی اعظم عربستان: روزه نگیرید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۴۶۲۳ سایت-خوان

مفتی اعظم سعودی در ادامه فتواهای عجیبش، به نظامیان عربستانی حاضر در مرز یمن گفت می‌توانند روزه نگیرند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، مفتی کل عربستان سعودی به نیروهای ارتش این کشور در مناطق جنوبی گفت که می‌توانند در ماه رمضان روزه نگیرند.

سایت روزنامه سعودی "المرصد،" گزارش داد: "عبدالعزیز آل الشیخ" به نظامیانی که در مناطق جنوبی این کشور مستقر هستند گفت در صورت ناتوانی به دلیل حضور در صحنه‌های نبرد، می‌توانند روزه نگیرند.

در همین حال، مفتی کل عربستان به کسانی که برای تحصیل به کشورهای غربی رفته‌اند تأکید کرد وقتی می توانند ساعات روز و شب را از هم تشخیص دهند، باید کل روز را روزه بگیرند، حتی اگر طول روز ۲۲ ساعت باشد.

این توصیه مفتی کل عربستان سعودی به نیروهای ارتش، درحالی مطرح می شود که این کشور بیش از یک سال است که حملات همه جانبه و گسترده‌ای را علیه مردم یمن آغاز کرده است.

عربستان همچنین برای تحت فشار قرار دادن مردم یمن، آنان را از زمین، دریا و هوا محاصره کرده است. این حملات خسارتهای فراوانی را به تأسیسات شهری و زیرساختهای فقیرترین کشور عربی وارد کرده است، و تاکنون هزاران یمنی شهید و یا مجروح شده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن