هشدارآمریکادرباره‌ظهورنسخه‌جدیدداعش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۴۵۴۶ سایت-خوان

روزنامه ساندی تایمز نوشت که مسئولان نظامی آمریکا به دولت عراق نسبت به این امر هشدار داده‌اند که عملیات نظامی عراق برای بازپس گیری فلوجه احتمالا به شکل گیری نسخه دیگری از داعش می‌انجامد.

به گزارش ایسنا، این روزنامه در گزارش خود نوشت، در شرایطی که حیدر العبادی، نخست وزیر عراق متعهد به اجتناب از طائفه گرایی شده است، آمریکا نسبت به این مساله نگران است که عملیات نظامی در شکست دادن داعش موفق باشد، چراکه احتمالا به دلیل خشم اهل تسنن به بازگشت داعش در قالبی دیگر بینجامد.

ساندی تایمز گزارش داد، العبادی هفته گذشته تعهد داد که پیروزی سریعی حاصل خواهد شد و پرچم عراق ظرف چند روز آتی در فلوجه برافراشته خواهد شد.

این روزنامه نوشت، نیروهای عراقی و شبه نظامیانی که از آنها پشتیبانی می‌کنند به همراه نیروهای ائتلاف، علیه حدود ۹۰۰ فرد مسلح از داعش در داخل فلوجه می‌جنگند که در حال حاضر در آن ۵۰ هزار تن حضور دارند.

طبق گفته مسئولان نظامی آمریکایی، نیروهای مسلح در داخل این شهر مین‌هایی را کار گذاشته‌اند که برای نابودی هر نیرویی که پیشروی می‌کند، طراحی شده است و آنها خانه‌های انفجاری را آماده کرده‌اند که اگر هر شخصی وارد آن شود، خانه منفجر خواهد شد و نیمی از مساحت محله‌ای که این خانه در آن وجود دارد، منهدم خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن