FBI طرح ترور هیتلر را خنثی کرده
رابرت روکاوی، تاریخ دان یهودی هنگام مطالعه اسناد آرشیوها در جریان نوشتن کتابی درباره اعضای یهودی مافیا یک کشف تاریخی پرسرو صدا و غیر منتظره انجام داد.
به گزارش عصر خبر به نقل از خبرگزاری های خارجی، تاریخ دان یهودی اسنادی را پیدا کرد که ثابت می کنند اگر در اوایل سالهای ۳۰ قرن بیستم میلادی مزدور استخدام شده توسط مافیای یهودیان از گروه موسوم به "تعاونی قاتلان" می توانست سفارش را اجرا کرده و هیتلر را بکشد، جریان تاریخ کاملا تغییر می کرد. مافیای یهودیان برای کشتن هیتلر ۲۵۰۰ دلار پرداخت کرده بود که در ان زمان مبلغ کمی نبود.
هیتلر در سال ۱۹۳۳ تازه در آلمان به قدرت رسیده بود و هنوز "قوانین نورنبرگ" که طبق آنها یهودیان شهروندان درجه دوم شدند، به تصویب نرسیده و شب حمله به یهودیان در آلمان موسم به "شب بلورین" فرا نرسیده بود ، اما بسیار از همان زمان به ماهیت هیتلر پی برده بودند.
با این حال طرح ترور هیتلر شکست خود چون ادوارد هوور، مدیر وقت دفتر فدرال آگاهی آمریکا (اف بی آی) از آن آگاه شد.
مقامات آمریکا نمی توانستند به شهروندان خود اجازه دهند ترور رهبر یک کشور خارجی را تدارک ببینند و در نتیجه آدولف هیتلر زنده ماند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.