رزمایش مشترک ترکیه با ۸کشور خارجی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۲۵۳۴ سایت-خوان

رزمایش مشترک ترکیه با هشت کشور خارجی موسوم به &#۳۹;افس ۲۰۱۶&#۳۹; دوشنبه شب در غرب این کشور آغاز شد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، در این رزمایش که در منطقه «سفری حصار « در استان ازمیر در غرب ترکیه برگزار می شود ، هفت هزار و ۵۰۰ نفر ،شامل ۹۰۰ نظامی خارجی از کشورهای آلمان، آمریکا، آذربایجان، انگلیس ، قطر، پاکستان، لهستان و عربستان شرکت دارند.

در این بخش از رزمایش که شب گذشته برگزار شد ، رئیس ستاد مشترک ارتش٬ فرماندهان نیروهای سه گانه ارتش و وزیر دفاع ترکیه ، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان، رئیس ستاد ارتش عربستان سعودی، رئیس ستاد نیروهای مسلح قطر، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اکراین، معاون رئیس ستاد مشترک ارتش لهستان، فرمانده نیروهای زمینی ارتش ژاپن و فرمانده نیروهای زمینی ارتش پاکستان نیز به عنوان ناظر حضور داشتند.

طبق سناریوی رزمایش٬ تیم‌های ویژه٬ با نفوذ از طریق دریا و هوا اهداف از پیش تعیین شده را منهدم کردند.
در بخش دوم این رزمایش که قرار است فردا برگزار شود رجب طیب اردوغان رئیس جمهور و بینالی یلدریم، نخست وزیر ترکیه به همراه ۲۵۵ ناظر بلند پایه خارجی از ۷۹ کشور شرکت خواهند کرد.

این رزمایش در روز ۴ ژوئن ( شنبه آینده ) به پایان خواهد رسید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن