حکم وزیر ارشاد برای سیدعباس صالحی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۲۱۸۳ سایت-خوان

علی جنتی، صالحی را به عنوان «رییس سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» منصوب کرد.

به گزارش ایلنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی حکمی سید عباس صالحی، معاون امور فرهنگی را بعنوان «رییس سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» منصوب کرد.

در حکم علی جنتی خطاب به معاون امور فرهنگی آمده است:

اکنون که به لطف خداوند متعال و تلاش ارزنده جنابعالی و سایر همکاران آن معاونت بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور گسترده مردمی و موفقیت در خور تحسین، در محل دائمی خود برگزار گردید در طلیعه سومین دهه از این فعالیت راهبردی در حوزه نشر کشور، برنامه‌ریزی مطلوب، به هنگام و بلندمدت بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. با توجه به درایت، شایستگی و تجارب مفید جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت «رییس سی‌امین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» منصوب می شوید.

امید است با تلاش مجدانه و بهره‌گیری پیوسته از تجارب گذشته و ظرفیت‌های مختلف فرهنگی به ویژه تشکل‌های نشر در انجام این وظیفه سترگ ملی مؤید و موفق باشید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن