افت ۳۳۰واحدی شاخص بورس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۱۷۳۸ سایت-خوان

بازار سهام امروز شاهد عقب‌گرد دسته‌جمعی نماگرهای منتخب خود بودند،بازاری که با ناامیدی از گروه خودرویی‌ها همچنان تک‌سهم‌ها و شرکت‌های کوچک را مورد توجه خود قرار داده است.

به گزارش فارس؛ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه (۹ خرداد ماه ۹۴) با کاهش ۳۰۳ واحدی به رقم ۷۶ هزار و ۳۸۷ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن نیز با ۲۸ واحد کاهش عدد ۱۳ هزار و ۸۶۱ واحد را تجربه کرد. شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش ۳۷۰ واحدی به رقم ۸۴ هزار و ۹۸۶ واحد دست یافت.

شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش ۲۱۷ واحدی به عدد ۵۳ هزار و ۴۸۲ واحد رسید که شاخص بازار دوم با کاهش ۶۳۵ واحدی به رقم ۱۶۶ هزار و ۸۵۷ واحد دست یافت. امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش ۵ واحدی به رقم ۸۱۹ واحد رسید.

براساس این گزارش امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت پالایش نفت بندرعباس با ۶۰ واحد، بانک ملت با ۴۸ واحد و گروه مپنا با ۴۰ واحد کاهش، بالاترین تاثیر منفی را در محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت پالایش نفت اصفهان با ۳۳ واحد، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با ۱۶ واحد و ملی صنایع مس ایران با ۱۲ واحد افزایش، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس، ارزش کل معاملات بورس تهران به بیش از ۱۹۴ میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن ۹۵۴ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۷۰ هزار و ۴۷ نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های داروسازی لقمان، صنایع لاستیکی سهند، داروسازی ابوریحان، شیمیدارویی داروپخش، نفت پارس، کاشی و سرامیک الوند، ایران یاساتایر و راور، کشت صنعت پیاذر، فولاد امیرکبیر کاشان، فرو سلیس ایران، پلاسکو کار سایپا، توکارنگ فولاد سپاهان، آس‌پ داروسازی سبحان انکولوژی، نفت پاسارگاد از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری سایپا تولید مواد اولیه داروپخش، لابراتوارهای سینادارو، توسعه معادن روی ایران، سیمان فارس، لیزینگ ایرانیان، قاسم ایران، کشت و صنعت چین چین و بیمه پاسارگاد متوقف شدند.

امروز همچنین تعداد ۲ میلیون و یکصد هزار برگ اوراق اجاره‌ای هواپیمایی ماهان به قیمت اسمی هر ورقه یکصد هزار تومان در بازار فرابورس ایران پذیره‌نویسی شد که با اقبال خریداران این اوراق مواجه بود.

این اوراق با سررسید ۴ ساله و با نرخ سود ۲۱ درصد بوده که سود آن هر سه ماه یکبار پرداخت می‌شود. هم‌اکنون با توجه به اقبال خریداران فرابورس مجبور به استفاده از مکانیزم تسهیم به نسبت در این پذیره‌نویسی شده است.

به گزارش فارس، بازار سهام امروز بازاری رکودی و منفی بود که با افزایش عرضه سهام در مقابل تقاضا مواجه شده بود. در این بازار همچون روزهای گذشته اغلب معامله‌گران با شناسایی تک‌سهم‌ها و با انگیزه کوتاه‌مدت‌نگری همچنان به نوسان‌گیری اقبال دارند. بازاری که با درجا زدن بزرگان بازار و نمادهای معاملاتی پیش‌رو گروه‌های قندی را لیدر بلامنازع خود انتخاب کرده‌ است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن