بررسی جایگزینی ابومازن با دحلان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۶۱۴۰۲ سایت-خوان

امارات، مصر و اردن در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی جهت روی کار آوردن «محمد دحلان» به‌جای «محمود عباس» هستند.

به گزارش فارس، امارات متحده عربی، اردن و مصر در حال تلاش و مذاکره برای جایگزین کردن «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با «محمد دحلان» رهبر پیشین جنبش فتح هستند.

وبگاه خبری «میدل ایست آی» به نقل از مقامات فلسطینی و اردنی که نامشان را فاش نکرد، نوشت طرح مشترکی برای این امر وجود داشته که در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده شده است اما واکنشی از سوی این رژیم درپی نداشته است.

گفته می‌شود اهداف کلیدی این طرح، متحد کردن و تقویت فتح دربرابر حماس، تضعیف حماس، تکمیل کردن توافق سازش با رژیم صهیونیستی و در دست گرفتن کنترل مناطق فلسطینی در کرانه باختری می‌باشد.

یک مقام فلسطینی به این وبگاه خبری گفت: «دحلان معتقد است که حماس از فتح در غزه ضعیف‌تر و فتح از حماس در کرانه باختری ضعیف‌تر است...امارات، اردن و مصر اعتقاد دارند که محمود عباس از نظر سیاسی منقضی شده و باید تلاش کرد تا دیگر از سوی عباس غافلگیر نشوند تا زمانی که انتخابات برگزار شود.»

دحلان که رقیب دیرینه‌ای برای عباس محسوب می‌شود، سال ۲۰۰۷ و درپی کنترل گروه مقاومت «حماس» بر نوار غزه، از این منطقه خارج شده و در سال ۲۰۱۱ نیز به اتهام فساد و همچنین مسموم کردن «یاسر عرفات» رهبر پیشین فلسطینی‌ها از جنبش فتح اخراج شد.

وی ارتباطات نزدیکی با خانواده سلطنتی امارات متحده عربی دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن