تکنیک‎‌های جدید جراحی بیماران سرطانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۸۷۶۲ سایت-خوان

سرپرست بخش جراحی اعصاب دانشگاه مونستر آلمان گفت: تکنیک‎‌های جدید جراحی شانس بهبودی بیماران سرطانی را افزایش داده است.

به گزارش تسنیم، والتر اشتومر صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انجام یک عمل جراحی با تکنیکی خاص در بیمارستان رضوی، اظهار داشت: این جراحی با عنوان خلاصه ALA انجام شده که در حین جراحی برای اینکه از وضعیت بیمار اطلاع پیدا کنیم او را بیدار کردیم.

وی ادامه داد: به این منظور که وضعیت بالینی بیمار بررسی شود وی را در حین عمل بیدار می‌کنیم اما به دلیل اینکه قبل عمل از این موضوع آگاه بوده و داروهای خاصی برای آرامش و عدم ترس استفاده کرده است، مشکلی به‌وجود نمی‌آید.

سرپرست بخش جراحی اعصاب دانشگاه مونستر آلمان به افزایش آمار جراحی‌های مغز و اعصاب در آلمان اشاره و بیان کرد: این موضوع به‌دلیل افزایش بیماران نیست بلکه آشنایی با تکنیک‌های مجهز و بیشتر شدن علم متخصصان دلیل افزایش جراحی‌ها است.

اشتومر یادآور شد: به طور مثال در کلینیکی که من فعالیت می‌کنم سالیانه ۱۰۰۰ بیمار عمل جراحی انجام می‌دهند.

وی در زمینه کنگره سرطان در بیمارستان رضوی، گفت: این کنگره سطح علمی بسیار بالایی داشت و نشان دهنده مهمان نوازی ایرانیان بود.

این جراح اعصاب و سرطان با تاکید بر ایجاد تعامل بین متخصصان ایرانی و خارجی افزود: خوشبختانه ارتباط خوبی برقرار شده که برگزاری این کنگره‌ها به ادامه این ارتباطات کمک زیادی می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن