درخواست ثبت معلولیت‌ مادرزادی در شناسنامه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۷۹۵۵ سایت-خوان

رئیس انجمن حمایت از حقوق معلولان با بیان اینکه ثبت احوال باید هنگام ثبت موالید، ارائه نتایج آزمایشات غربالگری مختلف را مدنظر داشته و سپس اقدام به صدور شناسنامه کند گفت: اگر مداخله بهنگام برای کودکانی که با معلولیت به دنیا می‌آیند صورت پذیرد کمک شایانی به کاهش شمار معلولان خواهد کرد.

علی همت محمودنژاد در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن گرامیداشت روز ملی ثبت احوال اظهار کرد: سازمان ثبت احوال نسبت به ثبت نام، نام خانوادگی و نام پدر افراد اقدام می‌کند اما نسبت به ثبت احوال آنها هیچ اقدامی نمی‌کند که این امر منجر به شناسایی دیرهنگام معلولیت و در نتیجه تاخیر در مداخله زودهنگام برای درمان افراد متولد شده با معلولیت می‌شود.

وی افزود: لذا لازم است سازمان ثبت احوال، معلولیت‌های مادرزادی را در شناسنامه ثبت کند.

رئیس انجمن حمایت از حقوق معلولان با بیان اینکه ثبت احوال باید هنگام ثبت موالید ارائه نتایج آزمایشات غربالگری مختلف را مدنظر داشته و سپس اقدام به صدور شناسنامه کند گفت: اگر مداخله بهنگام برای کودکانی که با معلولیت و بیماری‌های خاص به دنیا می‌آیند صورت پذیرد کمک شایانی به کاهش شمار معلولان در جامعه خواهد کرد.

محمودنژاد افزود: اقدامات پیشگیرانه مسئولان باید به سمتی حرکت کند که روزی شاهد ثبت کمترین میزان معلولیت در کشور باشیم. خوب بود ثبت احوال با ثبت معلولان از بدو تولد آنها را به بهزیستی معرفی می‌کرد تا اقدامات و مداخلات مربوط به‌موقع انجام شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن