کلینتون پیروز نوادا شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۷۷۹۶ سایت-خوان

جدایی در میان رأی دهندگان حزب دموکرات و اراده برنی ساندرز برای تداوم کمپین انتخاباتی، به دردسرهای هیلاری کلینتون که سعی دارد تلاش‌هایش را صرف مقابله با دونالد ترامپ کند، افزوده است.

به گزارش تسنیم هیلاری کلینتون، نامزد پیشروی دموکرات‌ها، پس از اینکه یک مقام ایالات نوادا وی را «برنده غیررسمی» انتخابات درون حزبی این ایالت اعلام کرد، در صفحه توئیترش ادعای پیروزی کرد.

وی گفت: «ما پیروز کنتاکی شدیم! از همه کسانی که رأی دادند تشکر می‌کنم. ما همیشه با اتحاد قوی‌تر هستیم.»

خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرده که پس از شمارش ۹۹ درصد آراء، کلینتون با ۱۹۲۳ رأی بیشتر ساندرز را شکست داده است.

برنی ساندرز، دیگر نامزد دموکرات، تاکنون توانسته‌ است پیروز انتخابات درون حزبی ایالت اورگون شده و امیدهای نه چندان روشن خود را زنده نگه دارد.

وی هنوز هم به دو سوم نمایندگی‌های متعهد در انتخابات باقی‌مانده نیاز دارد تا فاصله خود را با کلینتون برطرف کند. کلینتون انتخابات روز سه‌شنبه را ۱۷۱۶ نمایندگی متعهد در برابر ۱۴۳۳ نمایندگی متعهد ساندرز آغاز کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن