پست‌اینستاگرام جهانگیری‌درباره‌فردوسی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۶۷۵۰ سایت-خوان

معاون اول رئیس جمهور با انتشار مطلبی در اینستاگرام نوشت: ما به فردوسی در تاریخ فکر نمی‌کنیم، فردوسی متعلق به حال و آینده ما نیز است. ما به زبان فارسی تنها به عنوان یک میراث تاریخی و فرهنگی نظر نداریم.

به گزارش ایسنا، متن کامل این مطلب که در اینستاگرام اسحاق جهانگیری منتشر شده به شرح زیر است:

ما به فردوسی در تاریخ فکر نمی‌کنیم، فردوسی متعلق به حال و آینده ما نیز هست. ما به زبان فارسی تنها به عنوان یک میراث تاریخی و فرهنگی نظر نداریم. زبان فارسی از مهمترین عوامل سازنده ی هویت ماست، مایه‌ی انسجام و یکپارچگی ملت ما در عین همه‌ی تنوع های قومی است. زبانِ پیوند ما با همسایگان و با همه‌ی اعضای خانواده‌ی بزرگ فارسی زبان در سراسر جهان است.

زبان فارسی، زبان فهم میراث تمدنی و فرهنگی جهان اسلام است. زبان فارسی همان قند پارسی است که به دور و نزدیک جهان رفته و مانده و تاثیر گذاشته است. زبان فارسی، زبان علم، زبان فرهنگ، زبان دین، زبان هنر، زبان اقتصاد و زبان سیاست است هم در گذشته و هم در حال.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن