صدور مجوز سرمایه گذاری خارجی در کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۶۱۲۸ سایت-خوان

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان و مدیریت برنامه ریزی اعلام کرد: پس از برجام تاکنون خطوط اعتباری برای ورود ۷۳ میلیارد دلار سرمایه خارجی در کشور ایجاد شده و مجوز سرمایه گذاری مستقیم خارجی به میزان سه میلیارد و ۴۱۸ میلیون دلار صادر شده است.

به گزارش ایرنا محمدباقر نوبخت روز شنبه در همایش بین المللی سرمایه گذاری در حوزه سلامت در هتل اسپیناس تهران افزود: بعد از اجرایی شدن برجام تا کنون هشت رییس جمهوری، پنج نخست وزیر،‌ سه رییس مجلس سنا و ۱۸ وزیر امورخارجه در سه ماهه گذشته به ایران آمده اند.

وی افزود: با مذاکرات انجام شده با مسئولان کشورهای مختلف برای ایجاد ۷۳ میلیارد دلار خطوط اعتباری بین ایران و کشورهای دیگر مذاکره شده و برای سه میلیارد و ۴۱۸ میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی مجوز قطعی صادر شده است و دولت این زمنیه روزهای پرکاری دارد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اضافه کرد: برنامه های وسیعی برای توسعه سرمایه گذاری در آینده پیش رو داریم و با توجه به رویکرد دولت که جلب مشارکت غیردولتی اعم از بخش خصوصی داخلی و خارجی است، پروژه های بسیار زیادی در بخش های مختلف از جمله بخش بهداشت و درمان و بخش های مختلف صنعتی و عمرانی طی سال های آینده بویژه در برنامه ششم توسعه اجرا می شود.
نوبخت با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت گفت: موضوع طرح تحول سلامت و ابعاد مختلف آن همچنان یکی از اولویت های اصلی دولت یازدهم است و با توجه به این اولویت سرمایه گذاران خارجی نیز برای سرمایه گذاری در این زمینه استقبال کرده اند.
وی گفت: حضور اعضای تیم اقتصادی دولت شامل وزیر اقتصاد و دارایی، رییس بانک مرکزی و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در همایش بین المللی سرمایه گذاری در حوزه سلامت نشانه حمایت جدی دولت از سرمایه گذاری در بخش سلامت و اهمیت این موضوع برای دولت است.
همایش بین المللی سرمایه گذاری در حوزه سلامت روزهای شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در هتل اسپیناس تهران با حضور نمایندگان شرکت هایی از آسیا و اروپا برگزار می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن