بازداشت یمنی ها توسط نظامیان اماراتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۵۶۲۶ سایت-خوان

منابع محلی یمن روز پنجشنبه اعلام کردند: نیروهای نظامی امارات به بازداشت های گسترده ای در شهرک های استان حضرت موت در جنوب یمن دست زده اند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه العهد، نیروهای اماراتی با پشتیبانی نیروهای خارجی که احتمال می رود نیروی دریایی آمریکا باشند، اقدام به این کار کرده اند.
نیروهای اماراتی به بهانه واهی همکاری ساکنان حضرت موت و جنوب یمن با گروه های تروریستی القاعده، به مساجد یورش برده و ده ها تن از علماء و خطیبان جمعه حضرت موت را در جنوب یمن بازداشت کردند.
منابع آگاه از جنوب یمن اعلام کردند، افراد بازداشتی از طریق فرودگاه الریان به امارات یا زندان های دیگری که محل آن مشخص نیست،‌انتقال یافته اند .
کمیته عالی انقلاب یمن نیز امروز « پنجشنبه » از همه مردم این کشور خواست فردا « جمعه » با برگزاری راهپیمایی، اعتراض خود به تجاوز یک ساله عربستان به این کشور را اعلام کنند.
بیست و ششم مارس سال گذشته، عربستان با همراه کردن گروهی از کشورهای عربی منطقه و کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا، یمن را هدف حملات زمینی، دریایی و هوایی قرار داد.
طی یکسال گذشته که از تجاوز عربستان به یمن می گذرد، نه تنها ریاض نتوانسته دستاورد قابل ملاحظه ای را در پیشبرد اهداف خود رقم بزند، بلکه در باتلاق یمن گرفتار شده است.
علاوه بر گرفتار شدن عربستان در یمن، این کشور با مشکلات داخلی بسیاری از جمله کسری بودجه شدید، بیکاری، اعتراض صنوف مختلف مردمی و معضلات دیگر روبه رو شده و هرچه زمان جنگ نابرابر عربستان در یمن می گذرد، قوای نظامی سعودی ها بیشتر تحلیل رفته و تلفات جانی ومالی بیشتری را متحمل می شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن