ممنوعیت نصب طلق روی پلاک خودرو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۵۴۱۱ سایت-خوان

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به ممنوعیت ناخوانا کردن پلاک خودرو و همچنین نصب طلق روی آن از اعمال جریمه ۶۰ هزار تومانی برای متخلفان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسن عابدی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: ناخوانا کردن پلاک خودرو، استفاده از طلق یا هر روشی که منجر به آن شود که شماره‌های پلاک خوانده نشود ممنوع است.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر این مطلب که گذاشتن طلق بر روی پلاک خودرو ممنوع است، اعلام کرد: در صورت ارتکاب چنین جرمی، راننده متخلف اعمال قانون شده و جریمه ۶۰ هزار تومانی برای وی در نظر گرفته خواهد شد.

سرهنگ عابدی درخصوص مخدوش بودن شماره پلاک برخی از خودروها و چگونگی برخورد پلیس راهور با آن تصریح کرد: اگر پلیس راهور با خودرویی مواجه شود که شماره پلاک آن مخدوش شده باشد ضمن اعمال قانون و جریمه، خودرو را توقیف کرده و راننده را به مقام قضایی معرفی خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن