حجم کتب درسی کاهش می‌یابد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۵۴۰۰ سایت-خوان

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع کاهش حجم کتب درسی به تاکید مقام معظم رهبری در جلسات آتی شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیم گیری می‌شود.

به گزارش ایسنا حمیدرضا کفاش در آئین نمادین بهره وری که در دبیرستان دخترانه علوی اسلامی منطقه ۱۲ برگزار شد گفت: بهره وری یعنی استفاده درست و چندمنظوره از داشته‌ها. اگر بخواهم ترجمان دانش آموزی بهره وری را به صورت عملیاتی بگویم باید چند مصداق بارز بیاورم؛ اصلی ترین مصداق من می‌تواند همین چفیه باشد که مقام معظم رهبری هم همیشه آن را به همراه دارند و یک نماد است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر گفت: متاسفانه شاهد هستیم نوگرایی غربی در حال رواج در جامعه است، چرا نباید از چیزهایی که در اختیار داریم به بهترین شکل استفاده کنیم.

او تأکید کرد: نمونه بارز یک بار مصرف کردن در مدارس را می توان استفاده از کتابهای درسی عنوان کرد. سالیانه بیش از ۱۶۰ میلیون جلد کتاب برای مدارس چاپ می شود اما شاهد هستیم که متاسفانه در پایان سال این کتاب ها دور ریخته می‌شود در حالیکه شاید ۱۰ تا ۲۰ درصد آنها تغییر کند و می‌شود باز هم از آنها استفاده کرد.

کفاش به بحث استفاده از انرژی در ایران و بالا بودن استفاده از آن نسبت به جهان اشاره کرد و گفت: وقتی ما می توانیم از یک انرژی چندین بار سود ببریم چرا آن را به راحتی از دست دهیم؟.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر با تاکید بر اینکه باید در تفکر و اندیشه خود تحول ایجاد کنیم گفت: ای کاش روزی برسد که بتوانیم از هر چیزی که داریم به صورت بهینه استفاده کنیم و استفاده از آن فقط به یک بار محدود نشود.

کفاش در خصوص تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با دانش آموزان اتحادیه انجمن های اسلامی مبنی بر کاهش حجم کتب درسی، گفت: در این دیدار از سوی دانش آموزان پیشنهادی برای کم شدن حجم کتب درسی مطرح شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: موضوع کاهش تعدد و تنوع دروس را در شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان یکی از مطالبات دانش آموزان مطرح کردم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ کفاش گفت: مقام معظم رهبری فرموده اند که این موضوع جزء دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد و دبیر این شورا این موضوع را بررسی کند.

کفاش تأکید کرد: موضوع کاهش حجم کتب درسی در جلسات آتی شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن