پورمحمدی:ظریف نماد اقتدار ملت است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۴۸۳۹ سایت-خوان

وزیر دادگستری بر فعال کردن بخش خصوصی با هدف راندمان و عملکرد بهتر تاکید کرد و گفت: کار را باید به مردم سپرد تا موانع برطرف شود.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در جمع مردم سیرجان با بیان این‌که «افتخار می‌کنیم که زندگی ما حسینی است» اظهار کرد: دشمنان می‌خواهند امنیت ما را از بین ببرند؛ زیرا ملت ایران پنجه در پنجه آمریکا انداخته، دشمنان به راحتی از ما نمی‌گذرند، اما این‌که کشور ما امنیت دارد و سربلند و افتخارآفرین است به برکت مردم، پاسداران و فرزندان ملت است که همیشه در صحنه هستند.

وی گفت: وزیر امور خارجه در بالاترین سطح مطرح است، وی به عنوان یک وزیر و دیپلمات نیست، او قدرت و اقتدار یک ملت است و این‌که ما دنیا را تسلیم خود کردیم تا به حق مسلم ما اعتراف کنند، این یعنی ایران مقتدر است.

وی مذاکرات هسته‌ای را نماد هوشمندی ملت دانست و گفت: مقام معظم رهبری به درستی تدبیر می‌کنند ما هم به عنوان کارگزاران باید راه را ادامه دهیم.

وزیر دادگستری با تشریح دشمنی‌ها علیه ملت ایران اظهار کرد: مکر، حیله و ناجوانمردی‌ها همیشه بوده، انسان باید تابع حق باشد، ما یک ملت صاحب تفکر هستیم، انقلابی بزرگ ایجاد کردیم به موضع حاکمیت تبدیل شدیم و ما شاکی آمریکا هستیم و اگر اقتدار داشته باشیم، برجام را به نتیجه می‌رسانیم.

وی با بیان این‌که «اگر ملت ایران مقتدر باشند بر مستکبران پیروز می‌شوند»، افزود: قوه قضائیه و دستگاه قضایی باید مقتدر باشند و اقتصاد بحث مهمی است و دشمنان می‌خواهند فضای اقتصادی را بر ما تنگ کنند. ما می‌دانیم، مشکل اشتغال داریم، اما در عمر دولت یازدهم برای ۶۲۰ هزار نفر شغل ایجاد شده و ۸۰۰ هزار نیروی جویای کار وارد بازار شده است. در مشکلات اقتصادی، واردات و صادرات بیشتر بوده به ویژه در زمینه نفت که ۴۲ میلیارد دلار صادرات و ۴۱ میلیارد واردات بوده و این نشان از پویایی اقتصاد ما با وجود تحریم‌هاست.

وی گفت: در کشورهای اروپایی ترازهای اقتصادی همه منفی بوده اما با توجه به تحریم‌ها در سال ۹۴ ما ۴۲ درصد افزایش صادرات و واردات و یک‌ میلیارد و ۴۰ میلیون دلار تراز مثبت تجاری داشته‌ایم.

پورمحمدی با تاکید بر وحدت و همدلی اظهار داشت: نباید گذاشت این وحدت خدشه‌دار شود و همه اقتدار ما به خاطر همبستگی ملت و دولت است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن