بارسلونا در آستانه فتح لالیگا قرار گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۴۰۳۲ سایت-خوان

تیم فوتبال بارسلونا با برتری قاطع در شهرآورد کاتالان ها در آستانه فتح لیگ باشگاه های اسپانیا قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، دیدارهای هفته سی و هفتم لالیگای اسپانیا یکشنبه شب به طور همزمان برگزار شد و تیم صدرنشین بارسلونا در حضو بیش از ۹۵ هزار تماشاگر ورزشگاه نیوکمپ مقابل اسپانیول به برتری قاطع چهار بر صفر دست یافت تا با ۸۸ امتیاز به صدرنشینی ادامه دهد.
لیونل مسی، لوییس سوارز (دو گل) و رافینیا برای بارسلونا گلزنی کردند. بارسلونا در هفته پایانی میهمان تیم قعرجدولی گراندا خواهد بود و در صورت کسب برتری به قهرمانی دست می یابد.
در دیگر دیدار حساس، رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو مقابل تیم سختکوش والنسیا به برتری ۳ بر ۲ دست یافت.
کریستیانورونالدو دو گل به ثمر رساند و کریم بنزما دیگر گلزن رئال مادرید بود تا این تیم با ۸۷ امتیاز در رتبه دوم جدول رده بندی جای گیرد. برای والنسیا نیز، رودریگو موره نو و آندره گومس موفق به گلزنی شدند.
اتلتیکومادرید که در رتبه دوم جای داشت در زمین تیم سقوط کرده لوانته ابتدا با گل آندره تورس پیش افتاد، اما در ادامه لوانته به دو گل دست یافت تا شگفتی ساز شود.
اتلتیکومادرید با قبول این شکست ۸۵ امتیازی باقی ماند و امیدهای خود را برای رسیدن به قهرمانی از دست رفته دید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن