مانع‎تراشی هیات ریاض در رایزنی‏‌های یمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۴۰۰۶ سایت-خوان

یک منبع وابسته به هیات «صنعاء» گفته که هیات «ریاض» با مخالفت در فرآیند حل سیاسی بحران یمن مانع روند طبیعی رایزنی‎ها و گفتگوها می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه امروز گفتگوها میان هیات دولت مستعفی یمن موسوم به هیات «ریاض» و هیات «صنعاء» در سطح کمیته‎های فرعی در کویت به دلیل سنگ اندازی هیات ریاض لغو شد.

یک منبع وابسته به هیات «صنعاء» به المیادین گفته که ادامه حملات و محاصره نظامی علیه یمن، اهداف دشمنان را در شکست مذاکرات و رایزنی‎ها نشان می دهد.

طرف‌های درگیری در یمن بنا به درخواست سازمان ملل متحد، ۱۱ آوریل گذشته آتش‌بس برقرار کردند و ۲۱ همان ماه وارد مذاکرات صلح در کویت شدند. مذاکرات همچنان در حالی ادامه دارد که تجاوزات هوایی عربستان علیه یمن ادامه دارد.

شبکه المسیره یمن گزارش داد که جنگنده های عربستان امروز (یکشنبه) منطقه «نهم» واقع در شمال شرق صنعاء را بمباران کردند که در پی هفت نفر از مردم بی گناه یمن کشته و ۱۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن