معاون رهبر داعش کشته شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۱۲۱۸ سایت-خوان

حافظ سعید رهبر گروه داعش برای افغانستان و پاکستان بود که خبر کشته شدن وی به دنبال حملات پهپادهای آمریکایی در ماه سرطان سال ۱۳۹۴، منتشر شد و ریاست امنیت ملی افغانستان نیز آن را تایید کرد.

به دنبال حملات هواپیماهای بدون‌سرنشین در ولایت «ننگرهار»، معاون گروه داعش در افغانستان و شماری دیگر شورشیان مسلح در این ولایت، کشته شدند.

به گزارش میزان، حضرت حسین مشرقی‌وال مسئول دفتر رسانه‌ای فرمانداری ولایت ننگرهار گفت: به دنبال حملات هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه اچین ولایت ننگرهار، عبدالله یکی از رهبران گروه داعش و معاون حافظ سعید رهبر گروه داعش در افغانستان کشته شد.

رصد نوشت: حافظ سعید رهبر گروه داعش برای افغانستان و پاکستان بود که خبر کشته شدن وی به دنبال حملات پهپادهای آمریکایی در ماه سرطان سال ۱۳۹۴، منتشر شد و ریاست امنیت ملی افغانستان نیز آن را تایید کرد.

به گفته مشرقی‌وال، در پی حملات حملات هوایی که روز (جمعه ۹ اردیبهشت) راه‌اندازی شده بود، ۱۷ عضور گروه داعش در منطقه «هسکه مینه» ولایت ننگرهار کشته شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن