اوغلو:قانون جدید سکولاریسم را ضمانت می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۵۰۲۲۹ سایت-خوان

«احمد داووداوغلو» نخست‌‌وزیر ترکیه امروز-چهارشنبه اعلام کرد قانون اساسی جدید ترکیه، سکولاریسم را به عنوان یک اصل حفظ خواهد کرد. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، این در حالی است که پیشتر رییس مجلس ترکیه خواستار تدوین قانون اساسی مذهبی شده بود. داووداوغلو گفت: « اصل سکولاریسم در قانون اساسی جدید، که اکنون در حال تدوین کردن آن هستیم، قرار خواهد گرفت. به این معنی که حق آزادی مذهب و باور برای هر شخص تضمین شده و برخورد دولت با تمامی فرقه‌ها و مذاهب، یکسان خواهد بود. » .

«احمد داووداوغلو» نخست‌‌وزیر ترکیه امروز-چهارشنبه اعلام کرد قانون اساسی جدید ترکیه، سکولاریسم را به عنوان یک اصل حفظ خواهد کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، این در حالی است که پیشتر رییس مجلس ترکیه خواستار تدوین قانون اساسی مذهبی شده بود.

داووداوغلو گفت: « اصل سکولاریسم در قانون اساسی جدید، که اکنون در حال تدوین کردن آن هستیم، قرار خواهد گرفت. به این معنی که حق آزادی مذهب و باور برای هر شخص تضمین شده و برخورد دولت با تمامی فرقه‌ها و مذاهب، یکسان خواهد بود.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن