انتقاد آیت‌الله یزدی از نرخ سود بانکی در ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۹۹۶۵ سایت-خوان

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: متاسفانه سودهای بانکی با روند خاصی در حال افزایش است و سود بانکی در هیچ جای دنیا با ایران برابری نمی‌کند، اما بانک‌ها بازهم تبلیغات خود را بیشتر می‌کنند. به گزارش فارس، آیت‌الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی اظهار داشت: متاسفانه سودهای بانکی با روند خاصی در حال افزایش است و سود بانکی در هیچ جای دنیا با ایران برابری نمی‌کند، اما بانک‌ها بازهم تبلیغات خود را بیشتر می‌کنند. آیت الله یزدی افزود: بانک‌ها با نوشتن قراردادهایی ظواهر شرعی سودهای بانکی را رفع می‌کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: متاسفانه سودهای بانکی با روند خاصی در حال افزایش است و سود بانکی در هیچ جای دنیا با ایران برابری نمی‌کند، اما بانک‌ها بازهم تبلیغات خود را بیشتر می‌کنند.

به گزارش فارس، آیت‌الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی اظهار داشت: متاسفانه سودهای بانکی با روند خاصی در حال افزایش است و سود بانکی در هیچ جای دنیا با ایران برابری نمی‌کند، اما بانک‌ها بازهم تبلیغات خود را بیشتر می‌کنند.

آیت الله یزدی افزود: بانک‌ها با نوشتن قراردادهایی ظواهر شرعی سودهای بانکی را رفع می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن