اعدام زجر آور ۷ عراقی در قفس/ عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۹۸۸۹ سایت-خوان

یک منبع محلی در استان نینوا گفت، عناصر داعش دیروز (سه شنبه) ۷ شهروند را در منطقه الفیصلیه در مرکز موصل داخل قفس فلزی گذاشتند و آنها را در آب غرق کردند. به گزارش خبرآنلاین به نقل از العالم این منبع به شبکه سومریه نیوز تأکید کرد که داعش مدعی شده است که این افراد برای نیروهای دولتی و پیشمرگه و آسایش در کردستان عراق جاسوسی می کردند. گروه تروریستی داعش در مناطق تحت کنترل خود هرازگاهی جهت ارعاب شهروندان و جلوگیری از هرگونه قیام مردمی، دست به اعدامهای وحشیانه می زند.



یک منبع محلی در استان نینوا گفت، عناصر داعش دیروز (سه شنبه) ۷ شهروند را در منطقه الفیصلیه در مرکز موصل داخل قفس فلزی گذاشتند و آنها را در آب غرق کردند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از العالم این منبع به شبکه سومریه نیوز تأکید کرد که داعش مدعی شده است که این افراد برای نیروهای دولتی و پیشمرگه و آسایش در کردستان عراق جاسوسی می کردند.

گروه تروریستی داعش در مناطق تحت کنترل خود هرازگاهی جهت ارعاب شهروندان و جلوگیری از هرگونه قیام مردمی، دست به اعدامهای وحشیانه می زند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن