کلینتون: ترامپ! از برجهایت بیرون بیا
هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات، به شدت انتقاد کرد و او را ناآشنا با آمریکا و مردم آمریکا خواند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه ای پی تی ان، کلینتون روز دوشنبه در سخنرانی انتخاباتی خود در واکنش به مخالفت دونالد ترامپ با افزایش دستمزدها، گفت ترامپ باید از برجهایی که به نام خود زده بیرون بیاید و با مردم باشد. این نامزد پیشتاز حزب دموکرات که در مقابل بیش از ۸۰۰ نفر از هوادارانش در سالن تئاتر ویلمینگتون سخنرانی می کرد، گفت: دونالد ترامپ می گوید دستمزدها در آمریکا خیلی بالا هستند؛ او از افزایش پایه دستمزدها حمایت نمی کند؛ من در پاسخ به او می گویم «از برج هایی که به نام خود زده ای بیرون بیا و واقعاً با مردم صحبت کن و به حرف های آنها گوش بده.
هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات، به شدت انتقاد کرد و او را ناآشنا با آمریکا و مردم آمریکا خواند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه ای پی تی ان، کلینتون روز دوشنبه در سخنرانی انتخاباتی خود در واکنش به مخالفت دونالد ترامپ با افزایش دستمزدها، گفت ترامپ باید از برجهایی که به نام خود زده بیرون بیاید و با مردم باشد.
این نامزد پیشتاز حزب دموکرات که در مقابل بیش از ۸۰۰ نفر از هوادارانش در سالن تئاتر ویلمینگتون سخنرانی می کرد، گفت: دونالد ترامپ می گوید دستمزدها در آمریکا خیلی بالا هستند؛ او از افزایش پایه دستمزدها حمایت نمی کند؛ من در پاسخ به او می گویم «از برج هایی که به نام خود زده ای بیرون بیا و واقعاً با مردم صحبت کن و به حرف های آنها گوش بده. اگر می خواهی رئیس جمهور آمریکا شوی باید با آمریکا آشنایی داشته باشی، باید با مردم آمریکا از هر طبقه و پیشینه و در هر جایی از کشور وقت بگذرانی.»
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.