جزئیات دیدار رئیس بنیادشهید با « نبیه بری»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۴۸۸۹۵ سایت-خوان

حجت الاسلام شهیدی که صبح امروز(دوشنبه) در راس هیاتی وارد بیروت پایتخت لبنان شد، درنخستین برنامه خود در « عین التینه» مقر اقامت « نبیه بری» رئیس مجلس لبنان و رئیس اتحادیه پارلمان های کشورهای عربی با وی دیدار کرد. به گزارش ایرنا، نبیه بری و حجت الاسلام شهیدی در این دیدار که اعضای هیات ایرانی و « محمد فتحعلی » سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان هم حضور داشتند، در باره روابط دو کشور و اوضاع لبنان و تحولات منطقه گفت وگو کردند. معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران بعداز این دیدار در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: هدف اساسی از این سفر رسمی به کشور برادر لبنان،مشورت و تبادل نظر با مقامات لبنانی در باره تحولات جاری در منطقه و لبنان است.

حجت الاسلام شهیدی که صبح امروز(دوشنبه) در راس هیاتی وارد بیروت پایتخت لبنان شد، درنخستین برنامه خود در « عین التینه» مقر اقامت « نبیه بری» رئیس مجلس لبنان و رئیس اتحادیه پارلمان های کشورهای عربی با وی دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، نبیه بری و حجت الاسلام شهیدی در این دیدار که اعضای هیات ایرانی و « محمد فتحعلی » سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان هم حضور داشتند، در باره روابط دو کشور و اوضاع لبنان و تحولات منطقه گفت وگو کردند.

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران بعداز این دیدار در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: هدف اساسی از این سفر رسمی به کشور برادر لبنان،مشورت و تبادل نظر با مقامات لبنانی در باره تحولات جاری در منطقه و لبنان است.

حجت الاسلام شهیدی با بیان اینکه « ما به تبادل هیات های دو جانبه و رسمی بین دو کشور برادر ایران و لبنان معتقدیم و اصرار داریم»، تصریح کرد: تحولات سیاسی مهمی که در منطقه جریان دارد، بیش از گذشته این سفرها و مشورت های بین مقامات ایرانی و لبنانی را برای نزدیک کردن دیدگاه ها در این امور ضروری ساخته است.

وی دیدارش با رئیس مجلس لبنان را «بسیار ارزشمند و سازنده » ارزیابی و خاطرنشان کرد: فرصت بسیاری خوبی بود تا با آقای نبیه بری در باره دیدگاه های خود تبادل نظر کنیم.

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران تاکیدکرد که دیدگاه های ما در خصوص موضوعاتی که در این دیدار خوب مورد بحث و بررسی قرار گرفت، بسیار نزدیک بود.

حجت الاسلام شهیدی گفت:از مهمترین موضوعات مهمی که در باره آن گفت وگو کردیم ، حق لبنان در تمسک به مقاومت مشروع در مقابل دشمن اشغالگر صهیونیستی بود.

وی افزود: ما نسبت به فراموش شدن قضه برحق و عادلانه فلسطین ابراز نگرانی شدید و تاکید کردیم که به هیچ شکلی از اشکال نباید اجازه دهیم قضیه مقدس و عادلانه فلسطین به دست فراموشی سپرده شود.

رئیس بنیاد شهید وامورایثارگران خاطرنشان کرد:می دانید جمهوری اسلامی ایران اعتقاد دارد فلسطین، قضیه محوری و مرکزی دو جهان اسلام و عرب و مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیستی و ایستادگی در مقابل جنایات این رژیم حق ملت فلسطین است.

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد:ما متعقدیم برای باقی و پابرجا ماندن قضیه فلسطین، همه کشورهای برادر باید در این زمینه با یکدیگر همکاری و هماهنگی کنند.

حجت الاسلام شهیدی تصریح کرد:ما اطمینان کامل داریم که روزی ملت قهرمان فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی پیروز خواهد شد و ما برای رسیدن به این لحظه مبارک امیدوار هستیم.

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران قرار است با « تمام سلام» نخست وزیر لبنان هم به طور جداگانه دیدار و با وی در باره مسائل منطقه ای و بین المللی و روابط دو جانبه گفت وگو کند.

حضور در روضه الشهیدین برای ادای احترام به مقام شهدای مقاومت لبنان و دیدار با خانواده شهدای لبنان از دیگر برنامه‌های حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در سفر به لبنان است.

رئیس بنیاد شهید را در سفر به لبنان، دکتر« عبدالرضا عباسپور» معاون بهداشت و درمان این بنیاد، « محمد ایرانی» مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه، «حسین تقی پور» مشاور و مدیرکل حوزه ریاست و« سید سهراب تاجگردون» مدیرکل امور بین الملل بنیاد شهید همراهی می کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن